Fredagens aviser med DSV, TDC og Danske Bank

Udgivet den 11-06-2021  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

THORNICO FÅR NYT REKORDRESULTAT

Thornico, som er part i flere retssager efter konkurser i sit shippingben, tror på vækst i år - drevet af høje fragtrater. (Side 4)

FATTIGE BANKEJERE SKYLDER 124 MIO KR

Ejere af Danske Andelskassers Bank skylder 124 mio. kr. væk og kan blive tvunget til at sælge deres aktiver. (Side 6-7)

KRAV TIL DANFOSS OM SALG AF KINA-FABRIK FØR MILLIARDOPKØB

Danfoss' største opkøb nogensinde har krydset endnu en milepæl. Men det trækker ud med at få godkendelser på plads. (Side 14)

EQT-FOLK GÅR IND I NY FINTECH DER VIL VÆRE GAMECHANGER

United Fintech vil gøre det lettere og meget hurtigere for finansinstitutioner at insource fintech-løsninger. (Side 16)

IMPERO FÅR GLOBAL AFTALE MED KUNDE

Danske Impero forpligtigede sig med børsnoteringen i april på at skabe resultater til investorerne - nu leverer de et globalt. (Side 23)

INVESTOR SER STADIG STORT POTENTIALE I DSV EFTER GIGANTISK KURSFEST

Aktiechef i Maj Invest tror på, at DSV-kursfesten vil fortsætte. Analytiker ser også masser af vækstmuligheder, selvom aktien er blevet lidt dyr. (Side 30-31)

BERLINGSKE BUSINESS

SMÅ AKTIONÆRER OG KAPITALFOND I BITTERT OPGØR OM BELLA CENTER

Coronakrisen har været hård ved Bella Centers økonomi, så hovedaktionæren, kapitafonden Solstra Investments, har jagtet nye investorer som Vækstfonden og Nordea for at fremtidssikre virksomheden. Til gengæld presses små aktionærer helt ud og får gjort deres aktier værdiløse uden mulighed for at tegne nye. (Forside, side 4-5)

TDC BLIVER SPLITTET I TO - OG SIGER FARVEL TIL TOPLEDELSEN

Opsplitningen af Danmarks største telekoncern bliver endegyldig fra årsskiftet, hvor koncernledelsen dermed bliver arbejdsløs. (Side 8)

GOLDMAN SACHS REGNER SIG FREM TIL VINDEREN AF EM

I dag sparkes europamesterskaberne i fodbold i gang med et års forsinkelse på grund af coronakrisen. Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs har i mellemtiden regnet på, hvem der kommer til at løfte pokalen til sidst. Og der er godt nyt for det danske landshold. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STORBANKER LOKKER VIRKSOMHEDER MED GRØNNE MILLIONRABATTER

Danske Bank og Nordea er blandt frontløberne i udstedelsen af lån, som bliver billigere, hvis virksomhedskunderne for eksempel lever op til mål om CO2-reduktioner. Foreløbig har de to banker udstedt såkaldte ESG-koblede lån for 35 mia. kr. (Forside, side 6-7)

GENÅBNINGSPLAN FÅR LUNKEN MODTAGELSE AF DELE AF ERHVERVSLIVE

Det kommer til at gå ud over turistbranchen, at gæster på restauranter og i forlystelsesparker skal have et coronapas, lyder meldingen fra flere erhvervsorganisationer. (Side 10)

GLEM INFLATIONEN SIGER DEN EUROPÆISKE CENTRALBANK

Prisstigningerne er forbigående, og inflationen vil begynde at falde senere på året, fastslår ECB-præsident Christine Lagarde. (Side 13)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder