Freetrailer FY: Forbedrer resultater men ser kapacitetsudfordringer

Udgivet den 28-02-2020  |  kl. 10:35  |  
Arkiv: Foto

Freetrailer, der er noteret på Spotlight-børsen, og som driver en it-platform, der giver mulighed for at leje eller låne en trailer af selskabets partnere, som tæller Ikea, Silvan og Bilka, så i andet kvartal en vækst i udlejningen af trailere på 26,7 pct. sammenlignet med samme kvartal året forinden.

Det fremgår af selskabets regnskab for andet kvartal af regnskabsåret 2019/20, der er offentliggjort fredag.

Freetrailer omsatte i kvartalet for 9,3 mio. kr., hvilket var en fremgang på 16,3 pct. i forhold til andet kvartal året forinden.

I kvartalet tabte selskabet dog 0,1 mio. på driften mod et driftsunderskud på 0,6 mio. kr. i regnskabsåret 2018/19.

Før skat var der tale om et underskud på 0,5 mio. kr. mod et underskud på 1,2 mio. kr. året før.

Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer, er overbevist om, at Freetrailer vil fortsætte med at vinde indpas i Europa og på selskabets skandinaviske markeder.

- På nuværende tidspunkt står Freetrailer dog over for en kapacitetsudfordring, da grænsen for, hvor meget vores nuværende trailerportefølje kan udlejes, udfordres. Samtidig kan udbredelsen på især det svenske og norske marked stadig forbedres.

- Der skal lukkes nye partneraftaler på alle markeder inklusive det tyske marked, for at væksten kan taget endnu et væksthop. Efterspørgslen er til stede, men der skal bringes flere trailere til markedet, siger han i en kommentar til regnskabet.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen

Tags:  Report❯  Shares❯  main text❯  Spotlight❯ 

Relaterede nyheder