GN Audio er godt positioneret til at høste frugter af fortsat hybridarbejde mener direktør

Udgivet den 23-05-2023  |  kl. 11:05  |  

GN Audio føler sig godt rustet til at udnytte tendensen til hybridarbejde på globalt plan, der accelererede kraftigt under coronapandemien, hvor folk blev tvunget ud af kontorerne og hjem på hjemmekontoret.

Selv om pandemiens restriktioner i vid udstrækning nu er lagt bag os, er tendensen til at arbejde hybridt der fortsat og er i mange virksomheder blevet en indgroet del af den normale arbejdsgang.

Det betyder fortsat stor efterspørgsel på udstyr til at holde digitale møder og arbejde fra forskellige steder i verden.

Det blev mandag aften bekræftet af et regnskab for første kvartal 2023/24 fra den amerikanske videokommunikationstjeneste Zoom, der opjusterede forventningerne til hele årets omsætning efter blandt andet godt gang i salget til store erhvervskunder.

- Mængden af hybridarbejde accelererede under pandemien og vil sandsynligvis blive hos os i fremtiden. De fleste funktionærer blander hjemmearbejde med arbejde på kontoret og andre steder, hvor 80 pct. af møderne er hybride, siger Peter Karlstromer, der er administrerende direktør hos GN Audio, i en kommentar til MarketWire.

- GN Audio er godt positioneret til at understøtte denne nye måde at arbejde på med branchens førende produkter som Jabra Evolve-headset og Jabra Panacast-videoløsninger, fortsætter han.

ABG: INTERESSANT SIGNAL FRA ZOOM

Netop det faktum, at Enterprise-forretningen hos Zoom fortsat trækker pæn vækst, er interessant for aktører som GN Audio, lyder vurderingen fra det norske børshus ABG Sundal Collier.

Ganske vist var væksten i Enterprise-kunder hos Zoom på 9 pct. lavere i første kvartal end vækstraterne i de foregående kvartaler, men det skyldtes blandt andet en reorganisering af salgsstyrken hos Zoom, bedyrede selskabet i regnskabet.

Og tendensen til stor efterspørgsel på værktøjer til hybridarbejde er baggrunden for fortsat vækst.

- Man skal passe på med at læse for meget ind i det, men der er mange af de samme drivere for Zoom, som tilfældet er det for GN Audio. Det har ikke været en ren fest på det seneste i branchen og hos Zoom, så vi vil stadig gerne se lidt mere. Men det sender et interessant signal, siger Morten Larsen, der er analytiker hos ABG Sundal Collier, til MarketWire.

.\\˙ MarketWire

Mikkel Brix Kvols

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Seneste nyheder