H+H har tømt lageret ved lukket engelsk fabrik inden ugens udgang

Udgivet den 09-07-2024  |  kl. 06:34  |  
Arkiv: Foto

Det er endnu uvist, hvornår H+H International kan genstarte produktionen på fabrikken i Borough Green i England, men den danske porebetonkoncern vurderer, at lageret ved faciliteten vil være tom i løbet af denne uge, og at det vil påvirke både kundeservice og omsætningen.

Det oplyser selskabet mandag aften i meddelelse til fondsbørsen.

- Lageret af produkter fra Borough Green-faciliteten forventes at løbe tør inden udgangen af denne uge, hvilket vil påvirke service og indtægter, hedder det.

- Indtil en plan for løsning af problemet er etableret, er det ikke muligt at estimere, hvornår produktionen kan genoptages. Derfor kan den samlede økonomiske påvirkning af produktionslukningen ikke estimeres på nuværende tidspunkt.

H+H International oplyste fredag, at selskabet midlertidigt har stoppet produktionen på selskabets fabrik i Borough Green, der tegner sig for cirka 15 pct. af H+H's samlede omsætning.

Nedlukningen af fabrikken skyldes, at de britiske myndigheder har fundet et forhold, der bryder sikkerhedsstandarderne. Sikkerhedsbruddet har medført, at datterselskabet H+H UK Limited fået frataget sin certificering under den gældende lovgivning med øjeblikkelig varsel.

.\\˙ MarketWire

Redaktion

Tags:  Shares❯