Internationale avisuddrag med Apple, Deliveroo og Bilibili

Udgivet den 29-03-2021  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

HANDLERNE RUSTER SIG EFTER BRANDUDSALG AF AKTIER KNYTTET TIL ARCHEGOS

Investeringsselskabet Archegos Capital stod bag aktieudsalg for milliarder af dollar på Wall Street fredag - et brandudsalg, der har fået handlerne til at regne på, hvor meget mere det skal losses af. (TRADERS BRACE AFTER FIRE SALE OF STOCKS LINKED TO ARCHEGOS)

USA FRYGTER AT KINA FLIRTER MED AT OVERTAGE TAIWAN

USA er bekymret for, at Kina flirter med ideen om at overtage kontrollen med Taiwan, da præsident Xi Jinping synes mere og mere villig til at tage risici for at øge hans eftermæle. (US FEARS CHINA IS FLIRTING WITH SEIZING CONTROL OF TAIWAN)

MILIARDÆR VIL KØBE TRIBUNE PUBLISHING

En schweizisk milliardær vil bidrage med 100 mio. dollar til køb af Tribune Publishing sammen med en Maryland-hotelmagnat for at afværge, at en hedgefond overtager en af de største amerikanske avisgrupper. (SWISS BILLIONAIRE WYSS JOINS BATTLE FOR CONTROL OF TRIBUNE GROUP)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

APPLES TILTAG TIL AT BLOKERE BRUGERSPORING MEDFØRER NY DIGITAL ANNONCESTRATEGI

Apples længe lovede planer om at gøre det sværere at målrette annoncer til bestemte iPhone-brugere, tvinger reklamebureauer og softwareudviklere til at forny den digitale reklamebranche. (APPLE'S MOVE TO BLOCK USER TRACKING SPAWNS NEW DIGITAL AD STRATEGIES)

SUEZ CANAL KRISE TVINGER REDERIER TIL AT FINDE ALTERNATIVER

Rederier omdirigerede skibe, nægter at påtage sig nye transportopgaver og forudsiger lange forsinkelser og længerevarende havneproblemer overalt i verden på grund af det grundstødte containerskib Ever Green i Suez-kanalen. (SUEZ CANAL CRISIS SENDS SHIPPING LINES SCRAMBLING FOR ALTERNATIVES)

USA IKKE KLAR TIL AT OPHÆVE KINA-TARIFFER IFØLGE HANDELSDELEGERET

USA er ikke klar til at droppe told på kinesisk import i den nærmeste fremtid, men kan være åben for handelsforhandlinger med Beijing, ifølge den amerikanske handelsrepræsentant Katherine Tai. (U.S. NOT READY TO LIFT CHINA TARIFFS, TRADE REPRESENTATIVESAYS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

DELIVEROO INTRODUKTION IGNORERES AF STJERNE-TECHINVESTOR

Førende teknologiinvestor og varm fortaler for takeaway-platforme, Scottish Mortgage, vil ikke investere i Deliveroo, der introduceres på børsen i London i denne uge. Storinvestoren er "lunken" på grund af det store fokus på langsomt voksende markeder og et overdreven sats på London. (DELIVEROO FLOTATION SNUBBED BY STAR TECH INVESTOR)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

LIBERTY STEEL I PROBLEMER EFTER REGERINGSAFVISNING AF LÅNEANSØGNING

Bekymringer for fremtiden for Liberty Steel og dets 3000 britiske medarbejdere vokser, efter at regeringen har afvist stål-firmaets moderselskabs bøn om en redningskrans på 170 mio. pund. (LIBERTY STEEL FEELS THE HEAT AFTER GOVERNMENT REJECTS LOAN PLEA)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

HVAD ER BIONTECH-AKTIEN VÆRD

Vurderingen af Biontech-aktien er svær efter Biontech of the Year 2020. Det lille biotekfirma forsker i kræftbehandling og er presserende afhængig af kapital fra investorer. Regnskabstallene for 2020, som præsenteres tirsdag, vil vise en beskeden omsætning på omkring 270 mio. euro. (WAS TAUGT DIE BIONTECH-AKTIE?)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

JAPANSKE KVINDELIGE FINANSANALYTIKERE VIL HAVE FORANDRING I MANDSDOMINERET ERHVERV

Kønsforskellen er stadig er betydelig, og kvindelige analytikere opfordrer til ændringer i branchens arbejdsstil og en afslutning på en dybt rodfæstede normer. (JAPANESE FEMALE FINANCIAL ANALYSTS URGE CHANGE IN MALE-DOMINATED PROFESSION)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

BILIBILI KAN SKUFFE INTRODUKTIONSINVESTORER DA REGLER LÆGGER DÆMPER PÅ CLOUD-AKTIEDEBUT

Bilibili, der driver den kinesiske version af YouTube, kan ramme de investorer, der opslugte det sekundære udbud i Hongkong efter nedtur i New York-handelen grundet aktiedumping og forværrede forhold mellem USA og Kina. Selskabets Nasdaq-børsnoterede aktie faldt 11 pct. i sidste uge. (BILIBILI MAY HURT IPO INVESTORS AS REGULATIONS, DUMPING CLOUD STOCK DEBUT)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Seneste nyheder