Internationale avisuddrag med Netflix, Fedex og Nordea

Udgivet den 20-01-2021  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

NETFLIX-ABONNENTER NÅR 200 MIO. OG TILBAGEKØB AF AKTIER SIGNALERES

Netflix vil ikke længere rejse penge til at finansiere tv-shows og film. Selskabet begynder muligvis at returnere penge til aktionærerne gennem tilbagekøb. Samtidig har antallet af abonnenter passeret 200 mio. (NETFLIX SIGNALS STOCK BUYBACKS TO COME AS SUBSCRIBERS HIT 200 MIO.)

MICROSOFT INVESTERER I 30 MIA. DOLLAR FØRERLØSE BILER

Microsoft har investeret i General Motors førerløse bilenhed, Cruise, i en finansieringsrunde på 2 mia. dollar, der værdiansættelse det autonome bilselskab til 30 mia. dollar. (MICROSOFT INVESTS IN 30 BLN. DOLLAR DRIVERLESS CAR COMPANY CRUISE)

BESTYRELSES-DRAMA RYSTER KINAS STØRSTE CHIPMAKER SMIC

Topchef har truet med at stoppe Kinas største chipproducent, hvilket ville være ensbetydende med at erklære nederlag i kampen for at indhente internationale chiprivaler. (BOARDROOM DRAMA SHAKES CHINA'S BIGGEST CHIPMAKER SMIC)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

MGM DROPPER BUD PÅ DET BRITISKE SPILLEFIRMA ENTAIN

MGM opgiver at byde på det britiske spillefirma Entain. Casinooperatøren afgav et bud med en præmie på 22 pct., som Entain mener undervurderede virksomheden. (MGM ENDS BID FOR BRITISH GAMING FIRM ENTAIN)

FEDEX PLANLÆGGER AT NEDLÆGGE 6300 JOB I EUROPA

Fedex forsøger at imødegå overlapningen som følge af drift af to europæiske netværk, der opererer i samme geografiske områder. (FEDEX PLANS TO CUT UP TO 6300 JOBS IN EUROPE)

OFFICE DEPOT AFVISER TILBUD OM OVERTAGELSE FRA STAPLES

Office Depots vurderer, at et salg af detail- og e-handelsaktiviteter til Staples eller et joint venture er at foretrække frem for en overtagelse. (OFFICE DEPOT REBUFFS TAKEOVER OFFER FROM STAPLES)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

MANGEL PÅ CONTAINERE ØGER OMKOSTNINGER TIL NYE HØJDER

Fragtraterne er steget til nye højder, da mangel på containere fortsat presser det globale marked. De gennemsnitlige omkostninger ved forsendelse af en standardcontainer er steget med 20 pct. i år til mere end 4000 dollar. (LACK OF CONTAINERS DRIVES SHIPPING COSTS TO NEW HIGH)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

VAUXHALL-BILFABRIK I FARE EFTER 'BRUTALT' 2030-FORBUD IFØLGE STELLANTIS-CHEF

Fremtiden for Vauxhalls britiske bilproduktion vil afhænge af regeringsstøtte efter en beslutning om at forbyde salg af nye benzin- og dieselbiler fra 2030, ifølge chefen for Stellantis. (VAUXHALL PLANT AT RISK AFTER 'BRUTAL' 2030 BAN, SAYS STELLANTIS BOSS)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

LILLE DAX HOLDER JUBILÆUM

Det tyske indeks for mellemstore virksomheder, M-Dax, har haft en overbevisende udvikling i årtier, når det gælder præstation. Starten i halvfemserne var dog mindre glamourøs. (DER KLEINE DAX HAT JUBILÄUM)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

KINAS DIGITALE FØRING OVER JAPAN BLIVER UDVIDET NÅR KINA RYSTER VIRUS AF SIG

Frygt for, at Japan vil blive kørt yderligere bagud af verdens næststørste økonomi, øges. Kina er måske det eneste store land, der har opnået vækst i 2020. (DIGITAL LEAD OVER JAPAN SET TO WIDEN AS CHINA SHRUGS OFF VIRUS)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINA ØGEDE DEN AMERIKANSKE OBLIGATIONSBEHOLDNING FOR FØRSTE GANG I HALVT ÅR

De kinesiske beholdninger af amerikanske T-bonds steg til 1063 mia. dollar i november fra 1054 mia. dollar i oktober. Kina er fortsat den næststørste ejer af amerikansk gæld uden for USA. (CHINA INCREASED US DEBT HOLDINGS FOR FIRST TIME IN SIX MONTHS)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

JAGTEN PÅ EN NY HOVEDAKTIONÆR ER SKÆBNESPØRGSMÅL FOR NORDEA-CHEF

For Nordea er det næsten et skæbnespørgsmål, om det lykkes topchef Vang-Jensen at rekruttere en langsigtet hovedaktionær, når Sampo trækker sig ud. (JAKTEN PÅ NY HUVUDÄGARE ÖDESFRÅGA FÖR VANG-JENSEN)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder