Internationale avisuddrag med Saudi Aramco, Sony og Spotify

Udgivet den 19-11-2019  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

SAUDI ARAMCO OPGIVER INTERNATIONALT ROADSHOW INDEN BØRSNOTERING

Saudi-Arabien har opgivet planerne om formelt at markedsføre aktierne i det statsejede olieselskab uden for kongeriget og dets Golf-naboer. Det er det seneste tegn på reducerede ambitioner for børsintroduktionen. (SAUDI ARAMCO ABANDONS INTERNATIONAL ROADSHOW FOR IPO)

WALMART SPILLER PÅ AMAZON I E-HANDELSKAMP

Ikke mange detailkæder klarer sig bedre end Walmart i den nådeløse indflydelse fra Amazon. Mens denne uges regnskaber forventes at vise, hvordan indkøbskæder og stormagasiner kæmper for at tilpasse sig e-handelsalderen, har Walmarts økonomiske resultater vist stor modstandsdygtighed. (WALMART PLAYS CATCH-UP IN AMAZON ECOMMERCE BATTLE)

ASSET MANAGER RUSSELL INVESTMENTS SAT TIL SALG

Kapitalfonden TA Associates har hyret Goldman Sachs til at undersøge muligheden for et salg af Russell Investments. Der er en del af en bølge af konsolidering i Asset Manager branchen. (ASSET MANAGER RUSSELL INVESTMENTS PUT UP FOR SALE)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

AMEX BETALER FOR AT FÅ VIRKSOMHEDER TIL AT ACCEPTERE KREDITKORT

American Express tilbyder bonus, der spænder fra 10.000 dollar til 450.000 dollar til virksomheder, der begynder at tage mod kreditkortselskabets plastikkort, i et forsøg på at indhente Visa og Mastercard. (AMEX IS PAYING UP TO GET BUSINESSES TO ACCEPT ITS CARDS)

TIKTOK UNDERSØGER REBRANDING FOR AT RYSTE DE KINESISKE RØDDER AF SIG

Tiktok har skrevet sig ind i historien i år som Kinas første sociale mediekoncern, der er blevet populær i USA. Nu vil koncernen af med opfattelsen af at være et kinesisk selskab. (TIKTOK EXPLORES REBRANDING TO SHAKE OFF CHINESE ROOTS)

SONY INDGÅR AFTALE OM FULDT EJERSKAB AF GAME SHOW NETWORK MED AT&T

Sony Pictures Entertainment har købt AT&T's andel i Game Show Network for 380 mio. dollar i en handel, der gør Sony til eneejer af den amerikanske kabelkanal. (SONY STRIKES DEAL WITH AT&T FOR FULL OWNERSHIP OF GAME SHOW NETWORK)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

TRUMPS HANDELSKRIG SKABT FOR TV HOLDER VERDEN FAST I GÆTTERI

Præsident Donald Trump har bragt sin forkærlighed for show og offentlig drama ind i handelsforhandlingerne med Kina. Men showet har endnu ikke produceret den finale, han håbede på. I stedet ser præsidentens neglebider-taktik ud til at have gjort det endnu sværere at afslutte de komplekse handelsforhandlinger. (TRUMP'S MADE-FOR-TV TRADE WAR KEEPS WORLD GUESSING)

THE DAILY TELEGRAPH (WWW.TELEGRAPH.CO.UK)

CITY-SVÆRVÆGTERE GÅR MED PÅ EDDIE STOBART REDNINGSPLAN

To sværvægtere i London City er blandt de firmaer, der følger den tidligere chef for Eddie Stobart Logistics i hans kamp for at strikke en redningsplan for det skrantende transportfirma sammen. Håbet er, at kapitalforvalterne M&G og Ruffer vil indsprøjte 50 mio. pund i virksomheden. (CITY HEAVYWEIGHTS CLIMB ON BOARD EDDIE STOBART RESCUE PLAN)

THE GUARDIAN (WWW.THEGUARDIAN.COM/INTERNATIONAL)

G4S INTET HAR AT GØRE I ETISKE INDEKS LYDER KRITIKKEN AF LONDON STOCK EXCHANGE

Menneskerettighedsgrupper kritiserer London Stock Exchange Group for at have optaget G4S på etiske investeringsindeks, efter at det dansk/britiske sikkerhedsfirma er anklaget for at have bidraget til krænkelser af menneskerettighederne. (G4S HAS NO PLACE ON ETHICAL INDEX, LONDON STOCK EXCHANGE TOLD)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (WWW.FAZ.NET)

EMIRATES GIVER MILLIARDORDRE TIL AIRBUS

Flyselskabet Emirates har underskrevet en ordre på over 50 A350 fly fra Airbus. I februar underskrev Emirates en foreløbig kontrakt for 30 A350 og 40 A330 fly til gengæld for annullering af adskillige A380-ordrer. (EMIRATES BESCHERT AIRBUS MILLIARDENAUFTRAG)

DAGENS INDUSTRI (WWW.DI.SE)

KINESISKE TIKTOK ER SPOTIFYS STØRSTE TRUSSEL

Kinesiske Bytedance, der står bag den fremadstormende ungdoms-app Tiktok, håber at kunne lancere en musikstreamingtjeneste i den nærmeste fremtid. Satsningen truer med at gøre Spotify til en musiktjeneste for ældre. (KINESISKA TIKTOK KAN BLI SPOTIFYS STÖRSTA HOT)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder