Ledende medarbejderes transaktioner - Bestyrelsesformand overdrager aktier i TCM Group A/S til privat eje til nærtstående (ægtemand).

Udgivet den 16-11-2020  |  kl. 15:29  |  

Selskabsmeddelelse

Nr. 69/2019

Tvis, 16. november 2020

Ledende medarbejderes transaktioner - Bestyrelsesformand overdrager aktier i TCM Group A/S til privat eje til nærtstående (ægtemand).

I henhold til artikel 19 i Markedsmisbrugsforordningen skal TCM Group A/S (Selskabet) hermed meddele, at Selskabet har modtaget meddelelse fra bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae om, at hun fra selskabet RakaAs ApS. Har overdraget aktier i Selskabet for ca. DKK 2,1 mio. til nærtstående (ægtemand).

Se venligst vedhæftede fil for detaljer.


For yderligere information kontakt venligst:
CEO Torben Paulin, TCM Group A/S, på tlf. +45 97 43 52 00

Om TCM Group
TCM Group er Skandinaviens tredjestørste producent af køkkener og badeværelses- og opbevaringsmøbler. Produkterne er dansk design, produceres i Danmark og er rodfæstet i en stolt tradition for kvalitet og solidt håndværk. TCM Group fører en multibrand-strategi, hvor Svane Køkkenet er det primære brand, mens de øvrige brands er Tvis Køkkener, Nettoline og kitchn. Samlet dækker disse brands hele prisspektret, og de sælges gennem ca. 125 forhandlere i Danmark og resten af Skandinavien. Endvidere sælger TCM Group private labelkøkkenmærker gennem gør det selv-forretninger i Danmark og uafhængige køkkenforretninger i Norge. Yderligere oplysninger fås på hjemmesidsen www.tcmgroup.dk.

Vedhæftet fil

69. Ledende medarbejder

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder