Mandagens aviser med FLSmidth, B&O og Tryg

Udgivet den 22-07-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

FLSMIDTHS TYSKE TOPCHEF ER VILD MED DE DANSKE VÆRDIER

FLS-topchef Thomas Schulz ser det som en pligt for internationale chefer at integrere sig. Selv har han valgt at flytte hele familien til Danmark. (Forside, side 6-7)

ØRSTED-SEJRE I USA SENDER SIEMENS GAMESA I FRONT

Med to store sejre til Ørsted i USA, tager Siemens Gamesa et vigtigt strategisk stik på MHI Vestas i kampen om at indtage stort nyt marked. (Side 10)

PENSIONSKUNDER SKAL IKKE FRYGTE DE EKSTREMT LAVE RENTER

Det er et "gyldent scenarie", at de lave renter ventes at forsætte, siger PFA-topchef. Men man bliver presset til at investere mere risikabelt. (Side 11)

DANSK DIGITAL HR-PLATFORM REJSER TOCIFRET MILLIONBELØB

Der er penge i hr-software, har danske Eloomi fundet ud af. Nu kommer venturefonde med millioner for at komme på markedet i USA. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

DANMARK ER STÆRKT RUSTET TIL DEN GRØNNE OMSTILLING

Danmark overgås kun af to andre lande med hensyn til at være rustet til grøn omstilling samt de voksende klimaomkostninger. De bliver langt større end tidligere antaget, konkluderer en ny rapport. (Forside, side 3)

BANG & OLUFSEN HAR NEDBRUD I FORHANDLERLEDDET

Relanceringen som luksusmærke er ikke lykkedes for Bang & Olufsen. Salget er faldet med 14 pct., og forhandlere har nærmest lavet oprør. Der er brug for ny selverkendelse - og en stærk ny ejer, som kan give B&O en fremtid som kommerciel virksomhed. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MEDICINENS MASTODONTER POSTER MILLIARDER I USIKRE OPKØB

De globale medicinalkoncerner fortsætter et hæsblæsende opkøbskapløb, som hvert år koster dem astronomiske beløb, men som sjældent skaber stor værdi på langt sigt. (Forside, side 4-5)

ALLE GODE NYHEDER ER INDREGNET I TRYG-AKTIEN

Forsikringskoncernen Tryg fremstår som en veltrimmet og stærkt ledet virksomhed, der næppe kan overraske hverken positivt eller negativt. (Side 12-13)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,45%
 
23/08/19

 
9,21%
 
23/08/19

 
4,50%
 
23/08/19

 
1,69%
 
23/08/19

 
1,02%
 
23/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder