NNIT udskyder endnu engang sluttidspunkt for frasalg

Udgivet den 23-03-2023  |  kl. 08:02  |  
Arkiv: Foto

NNIT udskyder endnu gang forventningerne til, hvornår frasalget af selskabets infrastrukturforretning skal være afsluttet.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet torsdag morgen.

NNIT venter nu at være i mål med salget i løbet af andet kvartal, hvor den tidligere forventning var første kvartal i år. Oprindeligt forventede selskab, at aftalen skulle være endeligt afsluttet senest seks måneder efter annonceringen i juni, hvilket ville sige inden udgangen af 2022.

Det er NNIT's infrastrukturforretning, der bliver solgt til fonde under Agilitas Private Equity.

Forsinkelsen skyldes, at de danske myndigheder har forlænget deadline for den endelige afgørelse, så den nu senest skal falde 17. april i år, fremgår det af meddelelsen. Konkurrencemyndighedernes godkendelse er indhentet, og arbejdet med at udskille forretningen skrider fremad, skriver NNIT.

Udskydelsen betyder, at NNIT skal forhandle med sine långivere, men også det løber efter planen, da situationen er blevet mødt med forståelse, skriver selskabet.

- De nuværende forventninger indikerer, at NNIT vil modtage kontant provenu i forbindelse med transaktionen, der overstiger det skyldige beløb under den løbende kreditfacilitet, skriver NNIT.

.\\˙ MarketWire

Trine Vestergaard

Tags:  Shares❯