Novo/CEO: Alle faciliteter er i drift

Udgivet den 26-03-2020  |  kl. 14:50  |  
Arkiv: Foto

Novo Nordisks produktionsfaciliteter er fortsat i drift, så selskabet kan sikre strømmen af lægemidler til patienter verden over coronaudbruddet til trods.

Det fortæller administrerende direktør Lars Fruergaard Jørgensen torsdag på selskabets generalforsamling, hvor han sætter ord på, hvordan coronasituationen har påvirket selskabet.

Netop det at sikre forsyningerne er en af selskabets nøgleprioriteter, sammen med medarbejdernes sikkerhed. Flere medarbejdere arbejder hjemmefra, men produktionen fortsætter.

- Fra et produktionssynspunkt er vi parate til tider som disse, og alle vores faciliteter er i øjeblikket i drift verden over og sikrer fortsatte leverancer af medicin globalt.

- Vi venter at gennemføre vores igangværende kliniske studier, og ingen forsinkelser ventes for studier, der er tæt på at være færdige. Men ud af respekt for det nuværende pres på sundhedssystemet, vil vi ikke starte nye studier, siger Lars Fruergaard Jørgensen.

Han oplyser desuden, at de fleste af Novos produkter bruges til behandling af kronisk sygdom, men der kan i en periode som følge af coronaudbruddet må forventes, at færre nye patienter starter behandling.

/ritzau/FINANS

Jakob Dalskov

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder