NPinvestor.com øjner kommercielle muligheder i crypto markedet

Udgivet den 11-01-2018  |  kl. 11:30  |  

I forbindelse med det igangværende udbud og børsnotering af fintech-virksomheden NPinvestor.com A/S har mange investorer på mail, møder, chats og de sociale media spurgt, om selskabets software og online trading platform Straticator kan anvendes i markedet for kryptovaluta - f.eks. til handel med Bitcoins, Ripple og Ethereum.

Det er selskabets vurdering på nuværende tidspunkt, at det vil Straticator godt kunne gøre efter de nødvendige tilpasninger og udvikling. Tilpasning af softwaren til crypto markedet vil kun ske, hvis det giver kommerciel og strategisk mening. I forvejen er Straticator en fuldt udviklet multi asset trading platform, hvor investorer f.eks. vil kunne handle valuta/FX, aktier, CFD og index og har siden 2015 gennemført live tradingvolume for mere end 4 mia USD.

- Det er tydeligt, at mange investorer har taget crypto coins til sig, og ser det som naturligt at handle f.eks. Bitcoins. Vi har fået en masse henvendelser om det - det har virkelig taget til, det er meget positivt og derfor vil vi nu slå fast, at ja, vi kigger på, hvad der skal til for at kunder på Straticator platformen kan handle kryptovaluta eller kryptoprodukter, siger Jan Andersen direktør i NPinvestor.com A/S

Crypto markedet åbner for nye forretningsmuligheder for NPinvestor.com. Selskabet er en del af den rivende udvikling fra nye og digitale rebeller som disrupter den etablerede finansindustri. NPinvestor.com kan også blive den første børsnoterede aktie i København, der har en del af sin indtjening fra det hastigt voksende crypto marked. 

Teknologien bag Straticator er udviklet af IT manden Erik Damgaard og et væsentligt succeskriterie er udviklingen af ny generation teknologi til investering og trading som skaber merværdi for kunderne og som skiller NPinvestor.com ud fra banker og andre brokere.

Kernen i Straticator er den revolutionerende funktion "Copy trading", hvor investorer kan kopiere hinandens investeringer og porteføljer fuldautomatisk og få samme handler. Copy trading funktionen vil NPinvestor.com analysere nærmere med henblik på introduktion på crypto markedet. 

- Det er ikke blot handel med crypto coins isoleret set, som vi undersøger. Vores revolutionerende trading funktion i Straticator kaldet "Copy trading", hvor investorer kan kopiere hinanden og fuld automatisk få samme handler, vil vi også gerne introducere på crypto markedet. Idet markedet stadig er forholdsvist nyt, er der endnu kun få specialister, som har erfaring med hvordan de nye crypto coins bevæger sig eller hvad man skal investere i. Derfor vil mange nye investorer kunne opnå fordel af at kopiere andre mere erfarne crypto investorers handler både for at lære og for at søge risikospredning, siger Jan Andersen, direktør i NPinvestor.com A/S

Der har også været business-to-business forespørgsler fra flere veletablerede aktører i crypto markedet - enten i form af strategiske samarbejdsmuligheder eller direkte køb af licens af trading softwaren og Straticator platformen. Forretningsmulighederne evalueres i den kommende tid.

Tilpasning af softwaren til crypto markedet vil kun ske, hvis det giver kommerciel mening, men NPinvestor.com kan blive den første aktie noteret i København, der har en del af sin indtjening fra det hastigt voksende crypto-marked.

Udgivet af: MLykke

Seneste nyheder

17:46 Europa/lukning: Unibrew bragede i vejret i fladt marked
17:42 Trifork-aktionærer vedtager mindre navneændring
17:16 Stoltenberg: Nato enes om at sende mere luftværn til Ukraine
17:06 Unibrew lægger knap 4 mia. kr. til markedsværdi efter største stigning i 15 år
17:04 Fredagens obligationer: Bekymring og rentefaldt vendt til lettelse og rentestigninger
17:03 Fredagens aktier: Unibrew i hovedrollen med største stigning i 15 år efter opjustering
16:42 Amerikansk Widex-chef kan godt se sig i VA igen - men ingen beslutning truffet
16:34 ECB-medlem: Europa kan trykke på renteknappen før USA men forskellen vil kunne mærkes
16:23 American Express tiltrækker kvalitetskunder og slår forventninger i første kvartal
15:57 Ørsted indgår endelig aftale med partner om køb af resten af amerikansk vindprojekt
15:46 USA/åbning: Netflix falder tungt i blandet amerikansk aktiestart
14:18 USA/tendens: Futures retter sig efter store fald tidligt fredag - Netflix i fokus
13:05 Procter & Gamble tjente mere end ventet men skuffer med salget
13:03 Valuta: Usikkerhed styrker schweizerfranc - og yoyo i euro-dollar
12:20 Europa/aktier: Unibrew og L'Oreal til tops i konfliktfyldt aktiemarked
11:56 Obligationer/middag: Bekymringer for situationen i Mellemøsten bag beskedent rentefald
11:44 Aktier/middag: Unibrew i vejret og positiv afsmitning på Carlsberg i negativt aktiemarked
11:37 Unibrew ser fortsat flad volumenvækst trods god start på året
10:25 Unibrew er foran planen: Produktionen i nytilkøbte bryggerier er kommet op i gear
09:45 Iransk embedsmand efter muligt angreb: Ingen planer om gengældelse