NPinvestor.com offentliggør prospekt for børsintroduktion i København

Udgivet den 20-11-2017  |  kl. 08:04  |  

NPinvestor.com A/S ("NPinvestor" eller "Selskabet") offentliggør i dag prospekt for et udbud af nye aktier i forbindelse med en børsintroduktion på Nasdaq First North i København. Udbuddet skal bl.a. give NPinvestor.com A/S kapital til internationalisering af det banebrydende investeringskonceptet Copy trading, der indgår i den egenudviklede handelsplatform Straticator, der er udviklet af IT-manden Erik Damgaard. Desuden skal et påtænkt fondsmæglerselskab kapitaliseres.

Selskabet har fra Finanstilsynet den 6. oktober 2017 modtaget tilkendelsegivelse om, at Finanstilsynet vil meddele tilladelse i medfør af § 14, stk. 1, i lov om finansiel virksomhed til, at NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S, kan drive fondsmæglerselskabsvirksomhed, jf. § 9, stk. 1 og 2, i lov om finansiel virksomhed, når fondsmæglerselskabet er kapitaliseret med 12,5 mio. kr.

Selskabet vil dermed efter et succesfuldt Udbud af Nye Aktier og gennemførelse af oprettelse af det påtænkte fondsmæglerselskab have egen fondsmæglerlicens, egen tradingplatform Straticator og eget finansmedie npinvestor.dk

NPinvestors idé- og forretningsmodel har tydelige paralleller og fælles karaktertræk med udviklingen og brugen af sociale medier og deleøkonomien, hvor kunder er aktive deltagere og medskabere af produkter og tjenester.

I Straticator bestemmer investorerne selv, om de vil benytte sig af klassisk "Manuel trading", hvor man investerer på egen hånd, eller om investorer vil benytte de nyskabende trading funktioner "Copy trading" og "Algoritme trading".

Kernen i Straticator tradingplatformen er den revolutionerende Copy trading investeringsform, som automatiserer trading og investering for private investorer.

En Copy Trader Master er en investor, som tillader at andre investorer i Straticator kan kopiere Copy Trader Masterens handler til sine egne handler som udføres for egne midler. Sådanne investorer i Straticator - kaldet Followers - kan med nogle få klik i Straticator automatisk kopiere Copy Trader Masterens handler på deres egen konto i Straticator. Hvis en Copy Trader Master f.eks. handler Novo-aktier, handles der automatisk Novo-aktier på Followerens egen konto.

Copy Trader Master får en andel af indtjeningen. Såfremt Copy Trader Masters samtidig selv aktivt udbreder kendskabet til deres egen strategi, som følge af deres sociale profil, omdømme og aktiviteter på sociale medier og investeringsnetværk, er de derved med til at trække nye kunder til Straticator, hvorved indtjeningen for forretningen accelereres.

Algoritme trading er en funktion, hvor man kan lave sin egen børsrobot. En børsrobot kan også være Copy Trader Master.

Tradingplatformen Straticator er bygget af IT-manden Erik Damgaard, der samtidig er Selskabets største aktionær og medlem af bestyrelsen.

Baggrund for børsintroduktion

NPinvestor udbyder mellem 1.000.000 stk. og 1.280.000 stk. Nye Aktier til en udbudskurs i intervallet 14-18 kr. pr. aktie. Udbuddet vil give et bruttoprovenu på 14-23 mio. kr., som skal understøtte NPinvestors vækststrategi. Markedsværdien af NPinvestor.com A/S vil ved en fuldtegning til kurs 18 andrage 117,5 mio. kr.

Prisintervallet DKK 14 - 18 pr. Aktie á DKK 0,10 er fastsat af bestyrelsen med baggrund i, hvad Selskabets Eksisterende Aktier senest er blevet handlet til, nemlig DKK 11,7 pr. aktie á DKK 0,10, i oktober 2016. Da Selskabets Eksisterende Aktier senest blev handlet i oktober 2016, var det i forbindelse med en kapitalforhøjelse og udstedelse af 24.929 nye aktier á DKK 1,00 (svarende til 249.290 Aktier á DKK 0,10), hvor 36 nye aktionærer tilsammen investerede 2,9 mio. kr.

Siden de seneste handler i aktien i oktober 2016 har Selskabet opnået mulighed for at oprette eget fondsmæglerselskab, når det påtænkte fondsmæglerselskab er kapitaliseret med 12,5 mio. kr., og samtidig er der opnået godkendelse af, at Selskabets aktier bliver optaget til handel på Nasdaq First North i København, såfremt Udbuddet på minimum 1 mio. aktier gennemføres. Begge tiltag er faktorer, der hæver Selskabets værdi betydeligt. Formålet med Udbuddet af Nye Aktier i NPinvestor.com A/S er overordnet at tilvejebringe kapital til NPinvestors finansiering af investeringer, tillige med planlagte og løbende forretningsaktiviteter. Herunder at opfylde kravet til kapitalgrundlaget i forbindelse med det danske Finanstilsyns tilkendegivelse om meddelelse om tilladelse til at drive den påtænkte fondsmæglervirksomhed. Selskabet har ingen gæld eller gældsforpligtelser.

Det ultimative mål er at imødekomme Selskabets aktionærers forventninger i form af finansielle og markedsmæssige resultater. Målsætningen er efter 30 måneders aktivitet, at det påtænkte fondsmæglerselskab NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S har 2.000 aktive investeringskunder.

Selskabets mål og ambition er at opnå en fremtrædende position i Norden inden for copy trading og algoritme trading. Desuden er målet også at få kunder og samarbejdspartnere uden for Norden, hvor især EU-området er interessant.

Forventninger 

Selskabet forventer i 2017 et underskud før skat på 3,3 mio. kr. Underskuddet stammer især fra udgifter til børsnoteringen samt ansøgningen om at få fondsmæglerlicens.

I 2018 forventes et underskud før skat på 6,1 mio. kr., hvorefter der forventes et overskud i 2019 på 0,2mio. kr. før skat stigende til et forventet overskud før skat på 9,7 mio. kr. i 2020.

Præmisserne for prognosen er baseret på data fra konkret drift af tradingplatformen Straticator. De viser en årrække med reel handelsvolume, som er gennemført af eksterne regulerede partnere. Siden 2015 er der gennemført live handelsvolume på mere end 4 mia. USD i Straticator tradingplatformen

Baseret på de konkrete historiske tal er prognosen udarbejdet i forhold til, hvad en kunde har genereret af indtjening i gennemsnit, og hvad der forventes af indtjening pr. kunde i fremtiden.

Læs mere på npinvestor.com

Udgivet af: MLykke

Seneste nyheder

17:46 Europa/lukning: Unibrew bragede i vejret i fladt marked
17:42 Trifork-aktionærer vedtager mindre navneændring
17:16 Stoltenberg: Nato enes om at sende mere luftværn til Ukraine
17:06 Unibrew lægger knap 4 mia. kr. til markedsværdi efter største stigning i 15 år
17:04 Fredagens obligationer: Bekymring og rentefaldt vendt til lettelse og rentestigninger
17:03 Fredagens aktier: Unibrew i hovedrollen med største stigning i 15 år efter opjustering
16:42 Amerikansk Widex-chef kan godt se sig i VA igen - men ingen beslutning truffet
16:34 ECB-medlem: Europa kan trykke på renteknappen før USA men forskellen vil kunne mærkes
16:23 American Express tiltrækker kvalitetskunder og slår forventninger i første kvartal
15:57 Ørsted indgår endelig aftale med partner om køb af resten af amerikansk vindprojekt
15:46 USA/åbning: Netflix falder tungt i blandet amerikansk aktiestart
14:18 USA/tendens: Futures retter sig efter store fald tidligt fredag - Netflix i fokus
13:05 Procter & Gamble tjente mere end ventet men skuffer med salget
13:03 Valuta: Usikkerhed styrker schweizerfranc - og yoyo i euro-dollar
12:20 Europa/aktier: Unibrew og L'Oreal til tops i konfliktfyldt aktiemarked
11:56 Obligationer/middag: Bekymringer for situationen i Mellemøsten bag beskedent rentefald
11:44 Aktier/middag: Unibrew i vejret og positiv afsmitning på Carlsberg i negativt aktiemarked
11:37 Unibrew ser fortsat flad volumenvækst trods god start på året
10:25 Unibrew er foran planen: Produktionen i nytilkøbte bryggerier er kommet op i gear
09:45 Iransk embedsmand efter muligt angreb: Ingen planer om gengældelse