Rias venter flad udvikling i 2012

Udgivet den 30-10-2013  |  kl. 20:19  |  

Rias, der producerer af plast- og aluminiumshalvfabrikata, har aflagt sit forskudte årsregnskab, hvor der for indeværende regnskabsår ventes en flad udvikling i resultatet før skat.

Rias' omsætning steg 11 pct. i regnskabsåret 2010/11 til 248,1 mio. kr. Bruttoresultatet viste en vækst på 15 pct. til 79,1 mio. kr., mens resultatet før skat blev fordoblet til 10,9 mio. kr.

- RIAS anser årets resultat for absolut tilfredsstillende. På trods af ustabile markedsforhold præsterer vi solid vækst. Bag årets resultat ligger blandt andet det forhold, at en række af vores kunder har haft stigende omsætning på eksportmarkederne, især Sverige og Tyskland. I Danmark blev nedgangen i salget til den kriseramte byggesektor opvejet af øget efterspørgsel på gør-det-selvprodukter, hvor RIAS også står meget stærkt, skriver selskabet i regnskabsmeddelelsen.

Selskabet skriver, at det grundet den aktuelle usikkerhed i den danske og europæiske samfundsøkonomi har svært ved at forudsige indeværende regnskabsårs resultat.

For regnskabsåret 2011/12 forventer Rias et resultat før skat i intervallet 8-12 mio. kr.

Udgivet af: Aktiefokus

Seneste nyheder