Sydbank: Anders Thoustrup bliver ny formand

Udgivet den 30-11-2010  |  kl. 10:21  |  

Sydbanks bestyrelse har, i lyset af de spekulationer der har været fremført i pressen, på sit bestyrelsesmøde haft en drøftelse af mulige fremtidigeformands- og næstformandskandidater, når den nuværende bestyrelsesformand, Kresten Philipsen, fratræder som formand på den kommende generalforsamling i 2011.

Drøftelsen resulterede i, at den nuværende bestyrelse peger på Anders Thoustrup som formand og Hanni Toosbuy Kasprzak som næstformand. Begge har indvilget i at stille op til posterne.

- Med dette makkerpar får Sydbank et meget stærkt formandskab. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre team til at føre arbejdet med en af Danmarks største og stærkeste banker videre, og derfor indstiller vi allerede nu Anders Thoustrup og Hanni Toosbuy Kasprzak til valg, siger den nuværende bestyrelsesformand Kresten Philipsen.

Otto Christensen har samtidig meddelt, at han ikke ønsker genvalg til bestyrelsen og har derfor allerede nu valgt at udtræde af bankens bestyrelse.

Valget til og konstitueringen af den nye bestyrelse sker i forbindelse med den ordinære generalforsamling torsdag den 10. marts 2011 og det efterfølgende repræsentantskabsmøde samme dag.

Udgivet af: NPinvestordk