Sydbank: C20 på rekordjagt

Udgivet den 26-04-2011  |  kl. 09:32  |  

Sydbank er kommet med en kommentar til de danske regnskaber, der tikker ind de kommende uger.

- Hovedparten af virksomhederne ser mere lyst på fremtiden end på samme tidspunkt i fjor. Til trods for, at flere virksomheder har fået en god start på året er det vores vurdering, at hovedparten vil fastholde de hidtil udmeldte forventninger og udskyde en eventuel opjustering til halvårsregnskabet. Det er vores vurdering, at DSV, GN Store Nord, NKT, Rockwool, Auriga, Novo Nordisk, Topdanmark og Tryg er blandt de selskaber, som i årets løb kan opjustere deres forventninger, skriver Sydbank.

- Dermed vil de før eller siden følge Pandora, der netop har opjusteret resultatforventningerne mærkbart. Svækkelsen af den amerikanske dollar kan dog resultere i en nedjustering hos Novozymes, hvis udviklingen fortsætter.

- Vi fastholder vores forventninger til C20-indekset. Således ser vi fortsat mulighed for, at C20-indekset i løbet af 2. halvår 2011 vil overgå tidligere rekordniveauer og nå i niveauet 490-530 i løbet af 6-12 måneder. Robuste vækstudsigter, yderligere indtjeningsfremgang, stærke balancer og en fortsat attraktiv værdiansættelse er drivkræfterne, skriver Sydbank.  

 

 

 

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder