Torsdagens danske avisuddrag med brexit, klimamål og investeringer

Udgivet den 15-10-2020  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

NEGATIVE RENTER SENDER MILLIARDER IND I FONDE

De negative indlånsrenter har øget danskernes investeringslyst. Derfor er bankernes rådgivning særligt afgørende, mener ekspert. (Forside + side 6-7)

SELSKABER INDSTILLER SIG PÅ "NO DEAL"-BREXIT

Håbet om en handelsaftale med Storbritannien inden nytår svinder ud, og flere eksportører forbereder sig nu på et "no deal"-brexit. (Forside + side 16-17)

BANK OF AMERICA: INVESTORER SKRUER OP FOR AKTIEINVESTERINGER

Investorer har fortsat tillid til, at aktiemarkedet vil bringe positive afkast med sig, viser rundspørge fra Bank of America. Det er på trods af, at et globalt aktieindeks allerede er steget 53 pct. siden marts. (Forside + side 20-21)

MÆRSK-DIREKTØR: CORONA SKABER VÆKSTMULIGHEDER

Selv om investeringslysten i havneindustrien lider under corona, vurderer Mærsk-direktør, at situationen skaber muligheder for Mærsks havnedivision, APM Terminals. (side 8)

COOLSHOP OPRUSTER TIL KAMPEN MOD AMAZON

Den danske webshop Coolshop åbner et nyt lager i kampen mod detailgiganten Amazon, efter at Coolshop har haft stor fremgang under coronakrisen. (side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PENSIONSKUNDER MISTER GARANTI FOR POSITIVE AFKAST

Finanstilsynet vil stoppe pensionsselskabers mulighed for at love kunder positive afkast. (side 6-7)

AFLIVNING AF MINK KAN VÆRE FORGÆVES

Aflivningen af mink i forbindelse med frygt for coronasmitte sker i så langsomt tempo, at det kan ødelægge effekten af strategien. (side 8)

TYSK OPSVING TABER FART

Coronakrisen har ramt hårdere end ellers ventet, og den økonomiske genrejsning ser ud til at tage længere tid end hidtil antaget, lyder det i ny prognose fra økonomiske institutter i Tyskland. (side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

KLIMAMÅL VIL GØRE DANMARK FATTIGERE SIGER TIDLIGERE OVERVISMAND

Tidligere overvismand mener, at klimamålet vil gøre landet fattigere. (Forside + side 6-7)

LITAUEN RETTER IGEN BLIKKET PÅ DANSKE BANK

De litauiske myndigheder har bedt Danske Bank om at fremsende nye informationer efter afsløringer om mistænkelige transaktioner. (side 8)

PROFESSORER TROR IKKE PÅ SKATTELÅG FOR TOPCHEFER

Et skattelåg på fradrag for høje lønninger skal være med til at finansiere aftalen om tidligere pension. Professorer i økonomi mener dog ikke, at det vil få den ønskede effekt. (side 4)

/ritzau/FINANS

Morten Frederik Heltoft

Tags:  newspaper❯ 

Seneste nyheder