USA/t-bonds: Få bevægelser - handelsnyt overskyggede gode PMI-tal

Udgivet den 22-11-2019  |  kl. 22:10  |  

Trods gode data i form af PMI-tal holdt fortsat usikkerhed om udfaldet af handelskrigen handlerne og investorerne tilbage på obligationsmarkedet.

- Det ser altid ud som om der forhindringer som ikke gør det muligt for USA og Kina at indgå en handelsaftale, siger markedstrateg i DRW Trading Lou Brien til Reuters og tilføjer:

- Markedet reagerer på gunstige overskrifter, og falder så tilbage, når det ser forhindringerne. Markedet er forvirret.

Både service- og industri-PMI kom bedre ind i november end ventet ifølge den foreløbige opgørelse.

Det samlede indeks landede på 51,9 mod 50,9 i måneden før. Det var særligt indekset for industrien, der overraskede positivt.

For industrisektoren landede PMI på 52,2 mod ventet 51,4 og 51,3 i måneden før. For servicesektoren blev PMI opgjort til 51,6 mod økonomernes forventning om 51,0 ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News. Måneden før var tallet 50,6.

Den korte rente fik et nøk op på PMI-tallene, mens den lange endte stort set fladt.

Den tiårige toneangivende amerikanske T-bond lå renten ved dansk lukketid lige omkring 1,76 pct. og sluttede handelsdagen lige under 1,77 pct. Stort set som slutniveauet torsdag.

Den toårige amerikanske rente steg 2 basispoint til lige under 1,62 pct. i løbet af handelsdagen og et enkelt basispoint i forhold til niveauet ved dansk lukketid.

/ritzau/FINANS

Editor Finans

Tags:  Bonds❯  Market Close❯  USA❯ 

Relaterede nyheder