Vil du være medejer af en vingård?

Udgivet den 20-10-2008  |  kl. 16:33  |  

Vil du være medejer af en vingård? Og være vinbonde uden arbejdspligt!

Vinbolig A/S tilbyder nu en alternativ investeringsmulighed, hvor man sælger anparter i vingårde fra 300.000 kr. – 900.000 kr. til danskere, der ønsker anderledes oplevelser i udlandet.

- Vi gør vindrømme til virkelighed ved at sælge let adgang til at være medejer af vingårde i Frankrig. Ved at eje noget sammen med andre får man adgang til oplevelser og investeringer, som man måske ikke selv har mulighed for at realisere, siger direktør Henning Klausen fra Vinbolig A/S.

Vingården Château des Auzines i Sydfrankrig er netop udbudt til salg. I alt er der ca. 80 ha, hvoraf vinmarkerne udgør 20 ha, og de sidste 10 år har vinen været økologisk dyrket. Der bliver i alt 4 vinboliger på denne vingård. Du ejer din egen lejlighed - eller sammen med op til 9 andre, hvor den således er til rådighed 5 uger om året. Endvidere vil du eje din andel af fællesarealerne og have aktier i vinproduktionen.

- Der er lavet en udviklingsplan for vinproduktionen for de næste 3 år – og det er bl.a. sket i et samarbejde med en fransk ønolog (vinspecialist). Du må gerne hjælpe med høsten, men der er ansat personale på vingården, så du kan være vinbonde på deltid – uden arbejdspligt, siger Henning Klausen.

Vinbolig A/S er oprettet af to erfarne erhvervsfolk, Knud B. Troelsen og Henning Klausen. Knud B. Troelsen er bestyrelsesformand og har bl.a. grundlagt succesfulde virksomheder, som køkkenfirmaet Kvik og byggevirksomheden Hjem A/S. Henning Klausen har været marketingchef hos Vestas i 6 år - og har arbejdet med salg, markedsføring og konceptudvikling hos Bang & Olufsen i mere end 15 år.

Du kan se mere om virksomheden og det nye koncept på www.vinbolig.dk

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,67%
 
19/06/19

 
7,79%
 
19/06/19

 
6,25%
 
19/06/19

 
3,04%
 
19/06/19

 
1,30%
 
19/06/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder