Virksomhedslokaler.dk laver eget landsdækkende erhvervsmægler-netværk

Udgivet den 18-05-2010  |  kl. 13:58  |  

Virksomhedslokaler.dk´s nye erhvervsmæglernetværk skal betjene de udlejere og sælgere, der efterspørger mæglere med adgang til Virksomhedslokaler.dk´s lejer- og køber-database og assistere de 3.600 udlejere og sælgere, der bruger Virksomhedslokaler.dk, med fremvisning, forhandling, udarbejdelse af kontrakter mv.

 

Virksomhedslokaler.dk har Danmarks største online-database over lejere til erhvervslejemål og købere til erhvervsejendomme. Portalen laver månedligt 60.000 matches mellem lejere og udlejere og købere og sælgere af erhvervslejemål og erhvervsejendomme.Nu etablerer Virksomhedslokaler.dk et landsdækkende mæglernetværk, så sælgere og udlejere af erhvervsejendomme altid vil kunne finde en mægler, der har adgang til Virksomhedslokaler.dk´s lejere og købere:

 

- Med det nye erhvervsmæglernetværk kan vi samtidig koble det bedste fra vores egen verden sammen med det bedste fra den klassiske mæglerverden og bl.a. servicere vores 3.600 udlejere og sælgere med niche-ydelser inden for fremvisning, forhandling kontraktskrivning mv., siger Thomas Barfod fra Virksomhedslokaler.dk.

Det nye erhvervsmæglernetværk bygger på samarbejdsaftaler og er en formalisering og udvidelse af en række eksisterende samarbejder med erhvervsmæglere over hele landet:

- Vi har i lang tid arbejdet dynamisk sammen med tre-fire gode håndfulde kompetente erhvervsmæglere over hele landet, som er vant til at bruge Virksomhedslokaler.dk´s lejer- og køber-database til deres kunders fordel. Vi vil nu udvikle og udvide dette netværk af mæglere, som alle vil kunne markedsføre deres aftale med Virksomhedslokaler.dk over for deres kunder og potentielle kunder, med den dertilhørende konkurrencefordel, siger Thomas Barfod.

Virksomhedslokaler.dk arbejder pt. både sammen med enkeltstående erhvervsmæglere fra næsten alle kæder og med uafhængige mæglere.

Udgivet af: NPinvestordk