William Demant snart klar med en stribe nye topprodukter

Udgivet den 19-02-2019  |  kl. 08:03  |  
Arkiv: Foto

William Demant Holding gør klar til at lancere sin næste teknologiplatform - og herunder en stribe nye produkter til markedet i de kommende måneder.

Det fremgår af selskabets årsregnskab for 2018, der er præsenteret tirsdag morgen.

Lanceringerne skal bygge videre på det danske selskabs store succes med Oticon Opn, som har præsteret flot siden lanceringen for knap tre år siden.

- Oticon vil i de kommende uger lancere nye premium-produkter, som er baseret på en ny platform med høj ydeevne, og som takket være nye banebrydende teknologier dokumenteret leverer endnu bedre taleforståelse end det ikoniske Oticon Opn. Lanceringen vil også omfatte vores første genopladelige litium ion-baserede batterier, skriver William Demant Holding i regnskabet.

Oticon Opn blev lanceret i 2016, hvor William Demant Holding første gang - ligesom i dette tilfælde - flagede for produktet i årsregnskabet, mens der efterfølgende kom flere detaljer i forbindelse med den årlige messe hos den amerikanske brancheforening, American Academy of Aduiology, som dengang blev holdt i Phoenix, Arizona.

NYE PRODUKTER I SEKUNDÆRE BRANDS

Ud over det nye topprodukt i selskabets hovedbrand, Oticon, vil William Demant Holding også lancere nye produkter i de sekundære brands, Bernafon og Sonic, fremgår det af regnskabet.

Endelig vil markedet også i de kommende måneder for første gang se et konkret produkt som et resultat af det samarbejde, som William Demant Holding sidste år indgik med den hollandske elektronikkoncern Philips.

- Derudover og i tråd med vores multi-brand-strategi vil Bernafon og Sonic ligeledes lancere nye stærke produktporteføljer i andet kvartal af 2019, ligesom vi også forventer at introducere vores første Philips-brandede høreløsninger til markedet i andet kvartal af 2019, skriver William Demant Holding i regnskabet.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Report❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,42%
 
10:05:01

 
7,32%
 
10:05:01

 
2,96%
 
10:05:01

 
2,80%
 
10:05:01

 
0,71%
 
10:05:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder