William Demant/CEO: Topproduktet har stadigvæk en lys tid foran sig

Udgivet den 13-06-2018  |  kl. 06:38  |  

Det trådløse topprodukt, Oticon Opn, vil fortsætte med at vokse. Derudover er der andre ting i pipelinen, der er klar til at blive kørt ind, når tiden kommer.

Det fortæller Søren Nielsen, der er administrerende direktør i William Demant Holding, på selskabets kapitalmarkedsdag tirsdag i London.

- Vi tror på, at Opn kan vokse længe endnu. Det ser ud til, at det stadigvæk er et meget, meget unikt produktkoncept. Opn gør det virkelig godt. Efter min bedste opfattelse har jeg ikke set noget på vej eller noget komme, der for alvor kan ændre det.

- Vi har selvfølgelig en pipeline, hvor der på et tidspunkt er en afløser, der kan løfte baren igen. Så jeg tror, at Opn har god tid foran sig, siger Søren Nielsen.

Direktøren tilføjer, at den audiologiske varer er kernen. Men han tilføjer, at der er andre kategorier rundt om kernen eksempelvis genopladelige batterier samt tilslutning til smartphones.

Oticon Opn, der efterhånden har to år på bagen, har været en af nøglerne til vækst i William Demant, da topproduktet har trukket en stor del af læsset.

EFFEKTIVISERINGERNE ER PÅ SPORET

Selskabet har for nogen tid siden igangsat en strategi, der skal samle størstedelen af selskabets produktion i store centre i Mexico og Polen. At kunne samle tingene på nogle færre lokationer er et af nøglepunkterne til at kunne sikre vækst i fremtiden, vurderer Søren Nielsen.

På papiret kan der hentes 200 mio. kr. ind om året, når flytningen til Polen er færdig, men det er et tal, der er beregnet ud fra, at selskabet er det samme som i dag, og Søren Nielsen pointerer, at beløbet ikke er det vigtigste.

- Det vigtigste er, at vi har skabt en endnu stærkere platform for vækst, hvor væksten fremadrettet kan lade sig gøre, ved de udvidelser vi har brug for, og den værdi det giver at samle tingene, siger direktøren.

Han tilføjer, at det går efter planen. Den sidste nedlukning i Danmark sker i udgangen af 2018 og dermed overføres den produktion til Polen. Mexico er ifølge Søren Nielsen en løbende proces uden endelig afslutningsdag.

Inden kapitalmarkedsdagen startede havde selskabet offentliggjort programmet for dagen og slået fast, at der ikke ændres i de nuværende finansielle forventninger.

/ritzau/FINANS

Jacob Zacher Poulsen

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,05%
 
16/08/19

 
6,30%
 
14:13:01

 
4,32%
 
16/08/19

 
2,21%
 
14:13:01

 
0,15%
 
14:13:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder