Yahoo - er der stadig krudt i raketten?

Udgivet den 09-11-2014  |  kl. 09:15  |  

Jeg blev lige spurgt til Yahoo, og om det er for sent at "springe på toget" her.
I bund og grund er jeg ikke vildt begejstret for Yahoo som firma, idet jeg ikke er så imponeret af deres produkt. Men deres aktier i Alibaba fik jo sat skub i... aktien. Så lad os kigge på grafen.

Aktien er steget fantastisk siden d. 15/10, hvor den lavede et perfekt vendingscandle lige på 200 dages EMA. Siden er den steget ca. 33%, og der bliver nu spurgt til, om det er for sent at komme ind.
Min personlige vurdering er, at der er mere optur i aktien. Men når en trend har kørt så længe, så begynder jeg at kigge efter tegn på en vending. Jeg bryder mig ikke om at "jagte raketter", idet der som regel kommer et fall-back, hvor jeg kan se lidt mere om psykologien i aktien.

Volumegrafen understøtter den nuværende stigning meget flot, så det viser, at der er saft og kraft i opturen. Men momentumindikatorerne fortæller, at et fallback kunne være på sin plads (her snakker vi kun om sandsynligheder og ikke sikkerheder).
Når dette fallback kommer, så vil jeg vurdere, at aktien maksimalt skal ned omkring den øverste støttelinje i 44. Denne linje er et tidligere topniveau, og det er samtidig også 38,2% fibonacci-linje for dem af jer, der kigger på dem.
Bryder den ned gennem denne linje, vil momentum i min optik være brudt, og jeg ville ikke længere være interesseret køber.

Vender aktien et sted før de 44, så kunne jeg sagtens være køber i min US-portefølje, da trenden så beviser, at den er intakt. Det vil i så fald ske med en optionsstrategi koblet på, så jeg dækker mig af mod et fald.

Jeg sidder selv og kigger på den som en kandidat, men jeg forventer at der går mindst en uges tid før den har fundet det niveau, hvor jeg gerne vil ind.

Hans-Henrik
Markettimer.dk

Udgivet af: Hans-Henrik Nielsen