Pharmexa sælger PADRE-licens til ImmunoVaccine Technologies

Udgivet den 24-08-2006  |  kl. 09:51  |  

Pharmexa har solgt en non-eksklusiv licens til PADRE-teknologien til ImmunoVaccine Technologies, Inc. (IVT) i Halifax, Nova Scotia, fremgår det af en børsmeddelelse torsdag.

Licensaftalen tillader ImmunoVaccine Technologies Inc. (IVT) at anvende PADRE-immunstimulerende peptid(er) i IVTs VacciMax vacciner.

IVT får en non-eksklusiv ret til at anvende PADRE i kombination med op til tre forskellige targets i selskabets vacciner. Aftalen inkluderer up-front betalinger og fremtidige betalinger, samt royalties af fremtidige salg til Pharmexa.

Aftalens finansielle detaljer er ikke offentliggjort.

Aftalen vil ikke påvirke Pharmexas finansielle forventninger til 2006.

PADRE peptiderne er en familie af patenterede syntetiske molekyler, der er kraftige “universelle” stimulatorer af T-hjælper celler. Når PADRE kombineres med vacciner forbedres både det humorale og cellulære vaccinerespons.

PADRE er allerede integreret i en række af Pharmexas vacciner inden for cancer og infektionssygdomme og blev erhvervet i forbindelse med købet af Epimmune-aktiverne fra IDM Pharma.

- Denne aftale er et godt eksempel på værdien af Epimmune-aktiverne, som vi for nyligt købte af IDM Pharma. IVT har en interessant vaccineteknologi, og vi er overbeviste om, at tilføjelsen af PADRE vil resultere i endnu bedre vacciner, siger Marc Hertz, administrerende direktør i Pharmexa-Epimmune, Inc.

- Vi er glade for at arbejde sammen med Pharmexa. Kombinationen af IVTs VacciMax teknologi sammen med PADRE fra Pharmexa, giver en særdeles stærk teknologi til udviklingen af innovative cancervacciner, siger Dr. Warwick Kimmins, administrerende direktør i ImmunoVaccine Technologies Inc. (IVT).

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder