TDC sælger sin dankortterminal-forretning

Udgivet den 03-10-2006  |  kl. 10:42  |  

TDC har i dag indgået aftale om at sælge sin forretning for Dankortterminaler til Point Transaction Systems A/S. Point driver i forvejen terminalforretning i hele Norden og de baltiske lande. Det fremgår af en meddelelse.

- Vi er meget tilfredse med aftalen, som succesfuldt afslutter en undersøgelse af de strategiske muligheder for terminalforretningen. I TDC fokuserer vi på vækstområderne bredbånd og mobiltelefoni, og da dankortterminalerne ikke er kerneforretning, har vi ønsket at sælge, siger direktør i TDC Erhverv Klaus Pedersen.

Overdragelsen omfatter ca. 30.000 terminaler fordelt på ca. 18.000 adresser rundt om i landet. Kunderne er sikrede ved, at servicebetingelserne fortsætter uændret. TDC og Point har lavet en samarbejdsaftale for at sikre en så let og problemfri overgang som muligt, og TDC vil fungere som backup for Point i den første tid efter overdragelsen.

- Købet af TDC’s Dankortterminalforretning understreger vores position som en betydende spiller på markedet for terminaler til elektronisk betaling. Vi har i forvejen en meget stor terminalportefølje og dermed den nødvendige infrastruktur. Dette er med til at sikre tryghed for kunderne i forbindelse med overdragelsen, siger adm. direktør i Point Transaction Systems, Gerner Nielsen.

Overtagelsen sker pr. 15. december 2006. De berørte medarbejdere har alle fået tilbudt nye arbejdsopgaver i TDC.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder