Alm. Brand indgår partnerskab med fagforening med 75.000 medlemmer

Udgivet den 05-12-2023  |  kl. 11:30  |  
Arkiv: Foto

Fagforeningen DM har indgået et femårigt partnerskab med forsikringsselskabet Alm. Brand, der fremadrettet skal levere forsikringsløsninger til fagforeningens flere end 75.000 medlemmer.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Alm. Brand Forsikring, som er en del af Alm. Brand Group.

Aftalen har virkning fra 1. januar og betyder samtidig, at DM stopper sit partnerskab med LB Forsikring, som ellers har været forsikringspartneren gennem mere end fire år.

Alm. Brand ser aftalen som et synligt bevis på gruppens partnerambitioner:

- Det nye partnerskab med DM sætter en tyk streg under den retning og styrke, Alm. Brand Group nu har som landets næststørste koncern for skadesforsikring. Partnerskaber er i dag en essentiel del af at drive en stærk og fremtidssikret forretning i forsikringsbranchen.

- Og vi vil meget mere på partnerområdet i Alm. Brand Group. Det sker ikke ofte, at store partnerskaber som dette kommer i udbud, og derfor er vi naturligvis glade for, at DM vælger en fremtid med Alm. Brand, siger Frederik Østerby, partnerdirektør i Privatforretningen i Alm. Brand Group, i meddelelsen.

DM er en akademisk fagforening for flere end 75.000 humanistiske, naturvidenskabelige og samfundsvidenskabelige bachelorer, kandidater og studerende.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯ 

Seneste nyheder