Bang & Olufsen fortsætter udvidelsen i Kina

Udgivet den 22-06-2005  |  kl. 13:43  |  

Første fase af Bang & Olufsens indtog på det voksende kinesiske marked blev forleden afsluttet med to butiksåbninger i Shenyang og i Beijing; dermed har Bang & Olufsen nu butikker placeret i centrale byer over hele Kina.

Det seneste år har der, udover butikkerne i Shenyang og Beijing, været butiksåbninger i Shanghai og Guangzhou, foruden butikken i Hong Kong, som har været på stedet i mange år. Det er Bang & Olufsen mål at åbne flere butikker i Kina i de kommende år.

Den nyåbnede butik i Shenyang ligger i stormagasinet Zhongxing midt i byens handelscentrum, hvor butikken er omgivet af en lang række andre internationale luksusbrands. Den fremragende beliggenhed betyder, at ikke kun de lokale tiltrækkes, men også turister fra hele det nordøstlige Kina.

Butikken åbnede officielt den 27. maj og har allerede været besøgt af rigtig mange kunder. Den uofficielle åbning fandt sted midt i maj måned, og efter bare to uger havde omsætningen rundet EUR 100,000 (750,000 kroner).

Bang & Olufsens partner i det nordøstlige Kina er Mr. Cao, en succesfuld entreprenør, som også sælger en lang række andre luksuriøse varemærker. Mr. Cao er en dedikeret og populær forretningsmand, og han forventer på et tidspunkt at kunne udvide til andre byer i det nordøstlige Kina.

”The China World Shopping Mall”, som er placeret i Beijings centrale handelsområde, huser den nye Bang & Olufsen butik. China World Shopping Mall er med dets solide repræsentation af internationale luksusbrands, det mest eksklusive stormagasin i byen. Beijing har i de seneste år fået stor international fokus også på grund af at byen er ved at forberede sig til de Olympiske Lege i 2008.

Butiksåbningen i Beijing fandt sted den 2. juni; en favorabel dag ifølge den kinesiske kalender. Og forventningerne til butikken er også store.

Ligesom det er tilfældet med Shanghai butikken, der åbnede tidligere på året, så forventes det, at Beijing butikken i løbet af det første år stryger direkte ind på top 40 listen over de Bang & Olufsen butikker, som har den største omsætning globalt set. Mr. Richard Tang, som er en fremstående forretningsmand i Hong Kong, er manden bag butikken. Han er desuden Shanghais distributør af Porsche og Ford, ligesom han er ansvarlig for al after sale service på Rolls Royce og Porsche.

Kina har mere end indfriet de forventninger, Bang & Olufsen har, når det handler om at åbne butikker i nye, voksende markeder. Det gælder både væksten i den øverste del af retail-markedet, det voksende bruttonationalprodukt og det stabile økonomiske klima i landet.

Derudover skal det være muligt lokalt at kunne tilbyde det høje niveau af kundeservice og support, som er en fuldt integreret del af Bang & Olufsens butikskoncept; og det har også i høj grad været tilfældet for butikkerne i Kina.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:00 Onsdagens obligationer: Markant rentehop efter solid jobvækst i USA
16:35 Olielagre i USA steg overraskende i sidste uge
15:46 Vestas-aktien på vej til at skrive historie med et fald for tiende dag i træk
15:45 USA/åbning: Nike og Tesla hænger i bremsen i bekymret marked
15:18 Tesla i modvind på børsen efter færre leverede biler i tredje kvartal
14:55 DSV et stort skridt nærmere opkøb af Schenker efter Deutsche Bahns godkendelse
14:41 DSV bekræfter: Deutsche Bahn har godkendt Schenker-transaktion
14:38 USA/tendens: Nike har udsigt til tæv i afventende marked
14:22 Baltic Dry-indekset falder for tredje dag i træk
14:18 USA: ADP-rapport viser større vækst i beskæftigelsen end ventet i september
14:00 DSV's opkøb af Schenker er angiveligt godkendt af Deutsche Bahns bestyrelse
13:48 DSV springer op i dagens højeste niveau: Endnu ingen officiel melding fra Deutsche Bahn
13:39 Europa/aktier: Lille fald i kulisse af Mellemøst-uro og kinesisk stimulans
13:12 Carlsberg løftes i ellers negativt marked: Citi ser kinesiske stimuli fjerne risiko
12:42 Pandora får marketingdirektør fra LVMH
12:28 Britisk sportskæde slår forventninger men falder efter skuffende meldinger fra Nike
12:15 Olieaktier til vejrs efter nye prisstigninger - iransk missilangreb øger spændingerne
11:49 Obligationer/middag: Mindre behov for sikker havn sender renten i vejret
11:36 Aktier/middag: Mærsk fortsat i modvind i nervøst aktiemarked
11:21 Torms storaktionær sætter stor aktiepost til salg