Bang & Olufsen offentliggør vilkår for den foreslåede fortegningsemission

Udgivet den 02-06-2020  |  kl. 17:37  |  

Denne meddelelse og informationerne heri er ikke til offentliggørelse eller videregivelse, hverken direkte eller indirekte, til eller i USA, Canada, Australien eller Japan eller i nogen anden jurisdiktion, hvor en sådan offentliggørelse eller videregivelse er ulovlig. Meddelelsen udgør ikke og er ikke en del af et tilbud om at sælge eller opfordring til at give tilbud om køb eller tegning af værdipapirer i USA, Canada, Australien eller Japan eller i nogen anden jurisdiktion, hvor det vil være ulovligt at gøre dette. Manglende overholdelse af denne restriktion kan udgøre en overtrædelse af amerikansk, canadisk, australsk eller japansk værdipapirlovgivning eller af værdipapirlovgivningen i andre stater. Værdipapirer beskrevet heri må ikke udbydes eller sælges i USA uden registrering eller i henhold til en undtagelse fra registrering; ethvert offentligt udbud af værdipapirer i USA vil blive udbudt med et prospekt som kan indhentes fra selskabet, der vil indeholde detaljeret information om selskabet og ledelsen, samt regnskabsopgørelser.


I forlængelse af selskabsmeddelelse 19.22 og 19.23 af 12. maj 2020 offentliggør bestyrelsen i Bang & Olufsen A/S hermed følgende vilkår for den foreslåede fortegningsemission og den dertilhørende kapitalforhøjelse og -nedsættelse, der er fremlagt til aktionærernes godkendelse på den ekstraordinære generalforsamling den 3. juni 2020:

Kapitalnedsættelse, dagsordenspunkt 1: Den nominelle værdi af selskabets aktier foreslås nedsat fra DKK 10 til DKK 5.
             
Som følge heraf foreslås det, at selskabets aktiekapital nedsættes med nominelt DKK 204.620.145 fra nominelt DKK 409.240.290 til nominelt DKK 204.620.145 (efter gennemførelse af annullering af 2.273.449 af selskabets egne aktier, som vedtaget af den ordinære generalforsamling den 21. august 2019).
                                                                                                                                 
Som nævnt i indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling vil kapitalnedsættelsen ikke medføre nogen udbetaling til aktionærerne, og hver aktionærs relative antal aktier og stemmerettigheder vil ikke blive påvirket af beslutningen.
             
Kapitalforhøjelse, dagsordenspunkt 2: Det foreslås, at fortegningsemissionen gennemføres i et tegningsforhold på 2:1 (1 eksisterende aktie giver ret til at tegne 2 nye aktier) og til en udbudskurs på DKK 5 pr. aktie (kurs 100), hvilket svarer til et udbud af i alt 81.848.058 nye aktier og et bruttoprovenu på DKK 409.240.290.
             
Som følge heraf foreslås det, at selskabets aktiekapital forhøjes med nominelt DKK 409.240.290 fra nominelt DKK 204.620.145 til nominelt DKK 613.860.435 (efter gennemførelse af annullering af egne aktier som beskrevet ovenfor). Vedtægternes § 4, stk. 1, foreslås i overensstemmelse hermed ændret efter gennemførelse af fortegningsemissionen.
             
Den foreslåede tidsplan for fortegningsemissionen er uændret.
             
Hvis forslaget vedtages, vil hver af selskabets eksisterende aktionærer (som er registreret som sådan hos VP Securities A/S den 10. juni 2020 kl. 17:59 CEST) blive tildelt to (2) tegningsretter pr. eksisterende aktie, aktionæren besidder på tidspunktet for tildelingen. En (1) tegningsret giver ret til at tegne en (1) ny aktie i selskabet. Prospektet for udbuddet forventes at blive offentliggjort den 4. juni 2020.
             
For yderligere information om den ekstraordinære generalforsamling og de øvrige vilkår for forslagene fremlagt til godkendelse henvises til selskabsmeddelelse 19.23.


Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Martin Raasch Egenhardt
Director, Investor Relations
Telefon: +45 5370 7439

Jens Gamborg
Head of Group Communications
Telefon: +45 2496 9371

Ansvarsfraskrivelse vedrørende fremadrettede udsagn:
Visse udtalelser i denne meddelelse er fremadrettede udsagn og er baseret på selskabets forventninger, hensigter og prognoser for fremtidige præstationer, forventede begivenheder eller tendenser samt andre forhold, som ikke er historiske fakta, herunder i forhold til timing, vilkår og fuldbyrdelse af fortegningsemissionen beskrevet heri. Disse fremadrettede udsagn, som kan omfatte formuleringer som "mål", "forudsige", "tro", "hensigt", "anslå", "forvente" og formuleringer med lignende betydning inkluderer alle forhold, som ikke er historiske fakta. Disse fremadrettede udsagn indebærer risici og usikkerheder, som kan medføre, at de faktiske resultater af drift, økonomiske forhold, udbyttepolitik og anden udvikling i branchen, som selskabet driver forretning i, kan afvige væsentligt fra det indtryk, der skabes gennem de fremadrettede udsagn. Disse udsagn er ikke garanti for fremtidig udvikling og er underlagt kendte og ukendte risikofaktorer, usikkerheder og andre faktorer, som kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra det direkte eller indirekte indtryk, der skabes gennem de fremadrettede udsagn. Risici og usikkerheder taget i betragtning, bør potentielle investorer være forsigtige med at lægge for meget i sådanne fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn gælder alene på datoen for et sådant udsagn og medmindre andet er krævet i henhold til lovgivningen, er Bang & Olufsen ikke forpligtet til offentligt at opdatere eller revidere eventuelle fremadrettede udsagn, uanset om der foreligger nye informationer, fremtidige begivenheder eller andet.

 

Vedhæftet fil

BO_2002_Vilkår for den foreslåede fortegningsemission

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:46 Europa/lukning: Unibrew bragede i vejret i fladt marked
17:42 Trifork-aktionærer vedtager mindre navneændring
17:16 Stoltenberg: Nato enes om at sende mere luftværn til Ukraine
17:06 Unibrew lægger knap 4 mia. kr. til markedsværdi efter største stigning i 15 år
17:04 Fredagens obligationer: Bekymring og rentefaldt vendt til lettelse og rentestigninger
17:03 Fredagens aktier: Unibrew i hovedrollen med største stigning i 15 år efter opjustering
16:42 Amerikansk Widex-chef kan godt se sig i VA igen - men ingen beslutning truffet
16:34 ECB-medlem: Europa kan trykke på renteknappen før USA men forskellen vil kunne mærkes
16:23 American Express tiltrækker kvalitetskunder og slår forventninger i første kvartal
15:57 Ørsted indgår endelig aftale med partner om køb af resten af amerikansk vindprojekt
15:46 USA/åbning: Netflix falder tungt i blandet amerikansk aktiestart
14:18 USA/tendens: Futures retter sig efter store fald tidligt fredag - Netflix i fokus
13:05 Procter & Gamble tjente mere end ventet men skuffer med salget
13:03 Valuta: Usikkerhed styrker schweizerfranc - og yoyo i euro-dollar
12:20 Europa/aktier: Unibrew og L'Oreal til tops i konfliktfyldt aktiemarked
11:56 Obligationer/middag: Bekymringer for situationen i Mellemøsten bag beskedent rentefald
11:44 Aktier/middag: Unibrew i vejret og positiv afsmitning på Carlsberg i negativt aktiemarked
11:37 Unibrew ser fortsat flad volumenvækst trods god start på året
10:25 Unibrew er foran planen: Produktionen i nytilkøbte bryggerier er kommet op i gear
09:45 Iransk embedsmand efter muligt angreb: Ingen planer om gengældelse