C20 taber pusten før forlænget weekend

Udgivet den 17-04-2008  |  kl. 14:59  |  

Mens det danske marked holder forlænget weekend, halter de øvrige verdensmarkeder videre. Vi når dog at være med på de beskedne nøgletal inden mandag.

Klokken halv tre kom den ugentlige opgørelse over nytilmeldte ledige i USA, der giver en kortsigtet fornemmelse af jobmarkedet. Markedet var nogenlunde uberørt, fordi tallet blev på 372.000 mod ventede 375.000.

Fokus må i stedet henledes til Philadelphia Fed-indekset, der udkommer kl. 16, og som bl.a. giver et kortfattet billede af udviklingen i den amerikanske produktionssektor. Konsensus er -15.

Vi får også tallet for Leading Indicators fra marts. Dette er designet til at vise omdrejningspunkter i økonomien, som f.eks. recession eller opgang. Konsensus er +0,1 pct.

Under morgendagens hviledag kommer regnskabet fra verdens største bank Citigroup. Reaktioner herpå må vente til mandag, men der kan være investorer, der allerede nu sælger ud af frygt for et skuffende regnskab.

Markedet startede relativt pænt ud, men allerede nu ser det ud til at tabe pusten op til åbningen af det amerikanske marked samt morgendagens vigtige bankregnskab.


/fps

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder