Carlsberg/CS: Stærkt kvartal i sigte - kursmålet hæves til 725 kr. -NY

Udgivet den 02-10-2018  |  kl. 11:47  |  

Carlsberg kan ligesom den øvrige bryggerisektor sætte punktum for et stærkt tredje kvartal, vurderer Credit Suisse, der løfter kursmålet til 725 kr. fra 690 kr. og holder fast i anbefalingen "underperform".

Det fremgår af en brancheanalyse tirsdag.

- Vi venter, at Vesteuropa vil drage fordel af godt vejr på tværs af regionen, især i Nordeuropa, skriver Credit Suisse.

Banken venter, at regnskabet for tredje kvartal vil være stærkt og vise en organisk vækst i omsætningen på 6,4 pct. båret frem af en vækst på 5,6 pct. i mængderne.

Analytikerne regner også med, at selskabet vil opjustere forventningerne igen, selv om bryggeriet også gjorde det så sent som ved halvårsregnskabet.

Fokus i regnskabet vil ud over 2018-forventningerne være på stigende råvareomkostninger. Blandt andet er priserne på byg og aluminium steget, og det kan presse indtjeningen næste år.

Credit Suisse efterspørger desuden mere information om ledelsens intentioner i forhold til anvendelse af eventuelt overskydende kapital.

Banken estimerer, at Carlsbergs nettogæld vil lande på 1,3 gange driftsresultat før af- og nedskrivninger, EBITDA, mens målsætningen for gælden er mindst 1,5 gange EBITDA.

Carlsberg-aktien stiger tirsdag middag 0,2 pct. til 767,20 kr.

/ritzau/FINANS

Claus Mikkelsen

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder