Cbrain har fået god international start på året

Udgivet den 24-04-2019  |  kl. 16:06  |  
Arkiv: Foto

Softwareselskabet Cbrain har fået en god international start på året med ordrer i både Tyskland og Emiraterne. Det fremgår af en periodemeddelelse, hvor udviklingen i årets første kvartal beskrives verbalt.

I meddelelsen nævnes blandt andet den tyske ordre, som Cbrain annoncerede 12. april, som udslagsgivende herfor. Der er ifølge selskabet tale om en stor myndighed, som er repræsenteret i alle tyske delstater:

- Myndigheden repræsenterer dermed et stort potentiale for Cbrain som leverandør af yderligere løsninger både til myndighedens mange afdelinger og som digital platform inden for nye fagområder, skriver selskabet.

Ordren betyder, at softwareselskabet ansætter flere medarbejdere i Tyskland.

Derudover har Cbrain i første kvartal indgået sin første aftale i Emiraterne, efter at selskabet har arbejdet mere end to år på at etablere sig her. Ydermere har softwareselskabet fortsat en god udvikling i Danmark, lyder det.

- Cbrain har en stærk dansk hjemmemarkedsposition, og det er derfor med stor tilfredshed, at Cbrain har annonceret tre nye kunder i første kvartal. Det viser, at Cbrain fastholder sin fortsatte fremgang på det danske marked, lyder det i meddelelsen.

Cbrain-aktien har taget yderligere et nøk op, efter at periodemeddelelsen blev offentliggjort. Inden offentliggørelsen lå aktien til et plus på 3,8 pct., mens den onsdag omkring klokken 16.00 stiger med 5,3 pct. til 35,90 kr.

Ved handelsdagens start havde selskabet lagt 47 pct. til sin aktiekurs, siden den tyske ordre blev annonceret 12. april.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen

Tags:  Report❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder