Dansk daytrader opnår afkast på 286 pct. under finanskrisen

Udgivet den 02-10-2009  |  kl. 11:42  |  

Danske Flemming Kozok har det seneste år, siden finanskrisen "officielt" brød ud i september 2008, skabt et afkast på 286 pct., altså næsten en 4-dobling af den allokerede kapital. Afkastet er baseret på 7.522 handler. Det fortæller han til NPinvestor.dk

 

 

NPinvestor.dk har talt med Flemming Kozok, som siger, at hans tilgang til trading grundlæggende er uændret siden han i år 2000 startede med daytrading i amerikanske aktier.

 

 

- Naturligvis har mekanismer i markedet over årene tvunget mig til løbende justeringer, nogle mere krævende end andre. Men den grundlæggende tankegang bag eksekvering er fundamentalt set uændret i forhold til min approach fra år 2000. Så længe disse strategier viser sit værd, er det på basis af samme tankegang jeg vælger fortsat at eksekvere i både stigende og faldende markeder. Uanset hvilken strategi der vælges er nøgleordet som altid disciplin.

 

 

Flemming Kozok påpeger endvidere, at en daytraders store ønske er volatilitet i markedet.

 

 

- Det er en af de faktorer, vi i allerhøjeste grad har set i forbindelse med den store usikkerhed, der har rådet det seneste års tid i forbindelse med den finansielle uro, og som har budt på mange ekstraordinære muligheder i markedet, siger han.

 

 

Flemming Kozok stoppede sit fuldtidsengagement som daytrader i sommeren 2006. For eftertiden er han beskæftiget med øvrige aktiviteter, men dyrker fortsat interessen for daytrading "i forbindelse med ekstraordinære muligheder i markedet".

 

 

Du kan læse mere om Flemming Kozoks historiske aktivitet som daytrader på fuld tid i perioden år 2000 til 2006, etc. på www.spekulant.dk/kozok

Udgivet af: MLykke