Færre passagerer per fly: Delta Airlines vil at skrue op for afgange

Udgivet den 19-05-2020  |  kl. 17:01  |  
Arkiv: Foto

Delta Airlines vil sætte flere fly ind for at kunne imødegå kravet om færre passagerer per fly. Planen er, at flyene kun skal være 60 pct. fyldte i slutningen af juli.

Det skriver Reuters på baggrund af kilder.

Det sker, efter at Ed Bastian, der er topchef i luftfartsselskabet, i sidste måned sagde, at sikkerhed vil stå højt på listen - også for de passagerer, der rejser regelmæssigt. Og han venter også, at kunderne er villige til at betale ekstra for en flyrejse.

Detaljerne ligger endnu ikke fast, lyder det fra kilderne, da der stadig er stor usikkerhed omkring, hvordan rejsebranchen vil rejse sig efter coronakrisen, og hvornår det vil ske.

Delta Airlines har allerede offentliggjort en sædekapacitet på 50 pct. i juni.

- Vi er kommet med en politik for sædekapacitet indtil den 30. juni. Intet er besluttet ud over det, men vi fortsætter med at overvåge situationen og vil lave justeringer efter behov, har en talsmand fra Delta, Trebor Banstetter, sagt ved den lejlighed.

At holde afstand på fly er blevet et hedt emne. Den internationale luftfartsorganisation IATA har tidligere sagt, at luftfartsselskaberne ikke kan tjene penge, hvis de skal begrænse antallet af flypassagerer med to tredjedele - heller ikke hvis billetprisen sættes op.

En aktie i Delta Airlines falder 0,2 pct. torsdag.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder