Forløb af den ordinære generalforsamling 2020

Udgivet den 01-04-2020  |  kl. 16:01  |  

Selskabsmeddelelse
for ROCKWOOL International A/S
Meddelelse nr. 13 - 2020
til Nasdaq Copenhagen

1. april 2020

Forløb af den ordinære generalforsamling 2020

ROCKWOOL International A/S har den 1. april 2020, kl. 15.00, afholdt ordinær generalforsamling på selskabets hovedkontor.

På generalforsamlingen blev bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2019 taget til efterretning, årsrapporten for 2019 blev godkendt, og der blev meddelt decharge til direktion og bestyrelse.

Generalforsamlingen godkendte vederlaget til bestyrelsen, herunder vederlaget til medlemmer af revisions- samt vederlagskomitéen, for perioden fra den ordinære generalforsamling i 2020 til den ordinære generalforsamling i 2021.

Generalforsamlingen godkendte bestyrelsens forslag om udlodning af udbytte på DKK 32,00 (EUR 4,30) pr. aktie à nominelt DKK 10, svarende til i alt EUR 94 mio.

Carsten Bjerg, Søren Kähler, Thomas Kähler, Andreas Ronken og Jørgen Tang-Jensen blev genvalgt til bestyrelsen. Rebekka Glasser Herlofsen blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Samtidig udtrådte Henrik Brandt af bestyrelsen.

PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (PwC) blev genvalgt som revisor for selskabet.

Generalforsamlingen meddelte bestyrelsen bemyndigelse til i perioden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier, såvel A-aktier som B-aktier, med en samlet pålydende værdi på indtil 10 % af selskabets aktiekapital, forudsat at kursen for egne aktier på købstidspunktet ikke afviger med mere end 10 % fra den seneste noterede børskurs.

Generalforsamlingen godkendte den nye vederlagspolitik for bestyrelse og direktion, som offentliggjort på selskabets hjemmeside, www.rockwoolgroup.com. Som følge af vedtagelsen af den nye vederlagspolitik blev selskabets vedtægter ændret.

Generalforsamlingen godkendte ikke aktionærforslaget omhandlende vurdering af miljømæssige og samfundsmæssige konsekvenser ved lokalisering af produktionsanlæg og brug af vand.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Thomas Kähler som formand og Carsten Bjerg som næstformand.

Thomas Kähler siger om sin nye rolle som formand for bestyrelsen:

"Jeg ser meget frem til at komme i gang med arbejdet som formand for bestyrelsen for ROCKWOOL International A/S. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til aktionærernes tillid. Og jeg vil gerne takke den afgående formand Henrik Brandt for hans indsats i ROCKWOOL International A/S ".

Yderligere information: 

Michael Zarin
Vice President, Group Communications
ROCKWOOL International A/S
+45 46 56 03 00

Vedhæftet fil

SE-2020-13_DA

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk