GE's division for vedvarende energi lander omsætning over forventning

Udgivet den 27-07-2021  |  kl. 12:47  |  
Arkiv: Foto

Det amerikanske industrikonglomerat General Electric (GE) har leveret en bedre omsætning end ventet i sin forretningsenhed Renewable Energy. Det er den del af forretningen, som inden for vindmøller er stor konkurrent til selskaber som Vestas og Siemens Gamesa.

GE har således omsat for 4 mia. dollar i andet kvartal i forretningsheden, mens analytikere ifølge Bloomberg News ventede 3,8 mia. dollar. Tabet fra driften var dog samtidig højere og endte på 99 mio. dollar, mens analytikerne havde estimeret 79,9 mio. dollar.

General Electric har på gruppeniveau hentet en omsætning på 18,3 mia. dollar i andet kvartal, hvilket er en anelse mere end de 18,1 mia. dollar, der var ventet blandt analytikere.

Den justerede indtjening per aktie ender på 5 dollar, mens analytikerne havde ventet 3,50 dollar.

Samtidig hæver selskabet sine forventninger til de frie pengestrømme, der nu ventes at lande på 5 mia. dollar mod tidligere 3,5 mia. dollar.

Forventningerne til den justerede indtjening per aktie fastholdes, og der ventes dermed fortsat 0,15-0,25 dollar, hvilket er i underkanten af analytikernes forventning om 0,26 dollar per aktie.

Aktien stiger 3,3 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Trine Vestergaard

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder