get2net: Vi er Danmarks anden største Internet-udbyder

Udgivet den 12-05-1998  |  kl. 16:17  |  

København--12. maj--NetPosten--get2net, der er Tele2's Internet-tjeneste til private brugere og små virksomheder, fejrer sin etårsfødselsdag torsdag den 14. maj. Og get2net har noget at fejre. Med over 50.000 kunder og en vækst på 500 pct. i det seneste halve år er get2net i dag den næststørste Internet-udbyder i Danmark, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Efter en lidt langsom start fik get2net for alvor vind i sejlene i december sidste år. Denne succes skyldes bl.a., at get2net henover efteråret flere gange blev kåret som bedst i test af fagmedierne.

»Vi er naturligvis stolte over, at get2net efter så kort tid på markedet opfattes af brugerne som det største og bedste alternativ til Tele Danmarks Internet-tjeneste. Vores mål med get2net er at få Internet ned på jorden, så enhver uden særlige forudsætninger kan komme på Internet. get2net er ikke kun særdeles enkel at anvende, hurtig at arbejde med og billig at abonnere på. Vores online-takster er også blandt markedets billigste,siger Henrik Holm, der er markedschef for get2net hos Tele2 A/S.

Han tilføjer, at næste mål for get2net er at opnå en markedsandel på 25 pct. inden udgangen af dette år.

Udgivet af: NPinvestordk