Lyft indikeres 9 pct. højere efter bedre end ventet regnskab

Udgivet den 05-08-2022  |  kl. 13:33  |  

Lyft indikeres 8,8 pct. højere i det amerikanske formarked, efter at samkørselstjenestes volumen er på vej til at overstige niveauet fra før covid-19, og yderligere har indtjeningen også nået det højeste niveau nogensinde.

Det skriver Bloomberg News.

Regnskabet for andet kvartal viser en justeret driftsindtjening før af- og nedskrivninger (EBITDA) på 79,1 mio. dollar, hvilket er betydeligt over analytikerkonsensus på 18,1 mio. dollar.

Omsætningen landede i perioden april, maj og juni på 990,7 mio. dollar, hvilket er en spids over analytikerprognosen på 986,7 mio. dollar.

Finanshuset JPMorgan fremhæver Lyfts fokus på "rentabel vækst" samt selskabets evne til at til at øge udbuddet af chauffører i et udfordrende økonomisk miljø, samtidig med at udgifterne per tur nedtrappes, og indtjeningsmarginerne øges.

Vestkystbyer er ved at komme sig med dobbelt så høj vækstrate som de allerede genoprettede øst/syd-byer, hvilket burde hjælpe investorernes stemning, da Lyft er et rent spil på det amerikanske opsving, vurderer finanshuset Barclays.

Finanshuset har dog sænket sit kursmål for at tage højde for ustabilitet i regnskaberne og uigennemsigtighed om rentabiliteten.

.\\˙ MarketWire

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯