SAS-drama fortsætter: Apollo vil stoppe kritisk udbetaling

Udgivet den 10-10-2023  |  kl. 11:14  |  
Arkiv: Foto

Den amerikanske kapitalfond Apollo, som tabte budkampen om SAS, forsøger tilsyneladende at forhindre salget af flyselskabet til gruppen af investorer ledet af det amerikanske investeringsselskab Castlelake og Air France-KLM.

Ifølge det norske medie E24 prøver Apollo at stoppe en udbetaling på 3 mio. dollar, som SAS hævder er helt nødvendig at gennemføre til vindergruppen for at kunne fortætte forhandlingerne med budvinderne.

SAS-aktien er tirsdag skudt i vejret med 66 pct. til 0,03 kr. efter historien.

- Når aktien stiger så markant, kan det hænge sammen med, at nogen måske spekulerer i, at der alligevel - mod alle odds - kan være penge at hente for de nuværende aktionærer, skriver investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet i en kommentar.

SAS hævder, at betalingen af de 3 mio. dollar er kritisk for, at budvinderne vil gå videre i forhandlingerne med SAS med henblik på at kunne underskrive en endelig købsaftale.

Betalingen vedrører omkostninger, som vindergruppen påtog sig, da de bød på SAS.

- Udbetalingen af omkostningsgodtgørelsen er nødvendig og hensigtsmæssig for fortsat at motivere budgiverne til at gå videre med de nødvendige næste skridt og gennemføre transaktionen, oplyser SAS i en indberetning til konkursdomstolen i New York ifølge E24.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯ 

Seneste nyheder