Scandinavian Tobacco Group A/S påtænker at udstede en erhvervsobligation

Udgivet den 11-09-2020  |  kl. 08:40  |  

 Selskabsmeddelelse

Nr. 24/2020

  København, 11. September 2020

Scandinavian Tobacco Group A/S påtænker at udstede en erhvervsobligation (via det helejede datterselskab STG Global Finance B.V.)  

Scandinavian Tobacco Group A/S har besluttet at undersøge markedet for udstedelsen af en 5-årig senior erhvervsobligation uden sikkerhed på EUR 300 mio. Det er hensigten, at erhvervsobligationen skal udstedes af Scandinavian Tobacco Group A/S' helejede datterselskab STG Global Finance B.V., og at den garanteres af Scandinavian Tobacco Group A/S. Formålet med udstedelsen er en refinansiering af et mellem-finansieringslån, der udløber i september 2021.

Scandinavian Tobacco Group A/S har udpeget Danske Bank A/S, Nykredit Bank A/S og Nordea Bank Abp som joint book-runners til at undersøge markedet og interessen for den potentielle udstedelse af en erhvervsobligation.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Investorhenvendelser: Torben Sand, Head of Investor Relations, telefon: +45 5084 7222 eller torben.sand@st-group.com

Pressehenvendelser: Simon Mehl Augustesen, Director of Group Communications, telefon: +1 484-379-8725 eller simon.augustesen@st-group.com

Denne meddelelse og indholdet heraf må ikke udleveres, offentliggøres eller distribueres, direkte eller indirekte, i USA, Canada, Japan eller Australien eller i nogen anden jurisdiktion, hvor udlevering, offentliggørelse eller distribution ville være ulovlig. Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at fremsætte tilbud om at købe nogen værdipapirer i Scandinavian Tobacco Group A/S eller STG Global Finance B.V. i USA, Canada, Japan eller Australien eller nogen anden jurisdiktion.


Vedhæftet fil

Selskabsmeddelelse no 24 2020

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk