Tirsdagens danske avisuddrag med DSV, Ørsted og Danske Bank

Udgivet den 25-06-2019  |  kl. 06:57  |  

BØRSEN

TILSYN: GEBYRSKANDALE KAN RAMME FLERE BANKER

Bankdirektør Jesper Nielsens fyring i Danske Bank kan være første skridt i en større sag om dårlig rådgivning af bankkunder. Både Finanstilsyn og eksperter vurderer, at de høje gebyrer også kan være et problem i andre banker. (Forside, side 6-7)

BIOS PØNSER PÅ COMEBACK EFTER FORLIG MED FALCK

Hollandske Bios kan være på vej tilbage på det danske marked. Forud for et udbud har Bios været i dialog med Region Midtjylland og Nordjylland. (Forside, side 8)

KAPITALFOND VIL SÆLGE JYSK ISOLERINGSFIRMA

Kapitalfonden FSN er ved at undersøge muligheden for at sælge Skamol, der producerer isolering. Prisen vurderes at lande i nærheden af 1 mia. kr. (Forside, side 10)

DSV RUSTER OP TIL NY KRISE

Dansk erhvervslivs kriseberedskab halter efter udlandets, viser ny analyse fra Boston Consulting Group. DSV har ændret procedure siden finanskrisen. (Side 12)

ØRSTED TAGER FØRSTE SKRIDT PÅ NYT STRATEGISK MARKED

Ørsted står stærkt i kampen om førertrøjen på det voksende amerikanske marked efter at have landet ny stor aftale. (Side 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BANKERNES PENGEMASKINE ER I FAREZONE

Danske Banks resolutte fyring af bankdirektør Jesper Nielsen og løfte om tilbagebetaling af 400 mio. kr. kan få konsekvenser for hele banksektoren. (Forside, side 6-8)

FALCK BETALER ERSTATNING I BIOS-SAG

Falck betaler 152,5 mio. kr. i et forlig, der endelig lukker sagen om, hvordan Falck forsøgte at spænde ben for sin hollandske konkurrent. (Side 4)

OVERSKUDDET DYKKER I DANSKE SUPERMARKEDER

Ændrede madvaner, priskrig og mange fysiske butikker presser den danske dagligvarebranche og selskabernes indtjening. (Side 10-11)

BERLINGSKE BUSINESS

FYRET FOR DÅRLIG RÅDGIVNING

Danske Bank fyrede i går direktør Jesper Nielsen. Årsagen var for høje gebyrer på et investeringsprodukt og dårlig kunderådgivning. (Forside, side 6)

ROBOTINDUSTRIEN EFTERLYSER ERFAREN ARBEJDSKRAFT

Robotindustrien er i hastig vækst, men branchen frygter, at mangel på højtuddannet og erfaren arbejdskraft kan sætte en utidig stopper for vækstrejsen. (Forside, side 4)

ØRSTED KAN SÆTTE SIG TUNGT PÅ USA'S HAVMØLLEMARKED

Ørsted har taget et vigtigt stik i bestræbelserne på at sætte sig tungt på det amerikanske marked for havvind. Ifølge Ørsteds direktør for havvind kunne selskabet ikke have drømt om et bedre scenarie. (Forside, side 10)

VERDENS CENTRALBANKER ER BEKYMREDE OVER FACEBOOKS NYE VALUTA

Efter at Facebook har annonceret sin egen valuta, advarer organisationen for verdens centralbanker mod hurtig og global digitalisering af økonomien. (Side 8)

/ritzau/FINANS

Lærke Lehmann Raschat

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,67%
 
19/07/19

 
3,78%
 
19/07/19

 
3,58%
 
19/07/19

 
3,35%
 
19/07/19

 
1,07%
 
19/07/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder