Tommi Kainu fratræder som EVP og Chief Business Officer i Bavarian Nordic

Udgivet den 26-03-2021  |  kl. 10:44  |  

KØBENHAVN, Danmark, 26. marts 2021 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) meddelte i dag, at Tommi Kainu, MD, PhD, fratræder sin stilling som Executive Vice President og Chief Business Officer i selskabet. Han fortsætter sit virke i Bavarian Nordic indtil udgangen af november 2021.

"På vegne af hele virksomheden vil jeg gerne takke Tommi for hans væsentlige bidrag de sidste fire år. Tommi kom til Bavarian Nordic for at opbygge partnerskaber inden for medicinalindustrien samt bane vejen for den kommercielle transformation af selskabet. Med det succesfulde opkøb af Encepur og Rabipur og etableringen af en kommerciel organisation er disse hovedformål nu opfyldt, og Tommi har derfor valgt at søge nye udfordringer uden for Bavarian Nordic. Vi ønsker ham det bedste i hans fremtidige virke," udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret vaccineselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af livsvigtige vacciner. Vi er globalt førende inden for koppevacciner, og er mangeårig leverandør til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager af en ikke-replikerende koppevaccine, som er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder under navnet JYNNEOS®, også til beskyttelse mod abekopper. Vaccinen er desuden godkendt som koppevaccine i Europa under navnet IMVANEX® og i Canada under navnet IMVAMUNE®. Vores kommercielle produktportefølje består endvidere af to markedsledende vacciner: Rabipur®/RabAvert® mod rabies og Encepur® mod flåtbåren hjernebetændelse. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre og beskytte liv ved at frigøre immunsystemets egne kræfter. Blandt andet har vi udviklet ebolavaccinen MVABEA®, der er licenseret til Janssen. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations, Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 11 / 2021

Vedhæftet fil

2021-11-da

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk