Topdanmark skifter Michael Pram ud med Poul Almlund

Udgivet den 23-08-2005  |  kl. 12:14  |  

Topdanmarks administrerende direktør Michael Pram Rasmussen meddelt, at han ønsker at reducere arbejdsomfanget i Topdanmark. I lyset heraf har bestyrelsen drøftet Topdanmarks fremtidige ledelsesforhold.

Bestyrelsen har hidtil i sin årlige afløserplanlægning for ledelsen stedse lagt vægt på intern rekruttering, på kontinuitet og så vidt muligt også på at gennemføre naturlige, glidende generationsskifter. Hertil kommer, at det har været vigtigt for bestyrelsen at bevare Michael Pram Rasmussens tilknytning til Topdanmark.

Det er derfor en enig bestyrelse, der på den ordinære generalforsamling den 25. april 2006 vil foreslå, at Michael Pram Rasmussen indvælges i bestyrelsen for Topdanmark. Samtidig udtræder han af direktionen.

Under forudsætning af nyvalg af Michael Pram Rasmussen og genvalg af den øvrige bestyrelse vil bestyrelsen efter generalforsamlingen konstituere sig med Michael Pram Rasmussen som formand og Anders Knutsen som næstformand.

Som ny administrerende direktør for Topdanmark vil bestyrelsen udnævne Topdanmarks nuværende viceadministrerende direktør Poul Almlund, hvis ansættelse løber frem til maj 2009.

Desuden skal Elvar Vinum i henhold til vedtægternes aldersbestemmelser afgå som bestyrelsesformand for Topdanmark på den ordinære generalforsamling i april 2006.

Direktionen i Topdanmark vil således efter generalforsamlingen bestå af administrerende direktør Poul Almlund samt direktør Christian Sagild og direktør Kim Bruhn-Petersen.

Udgivet af: NPinvestordk