WDH/Jyske: Løfter anbefaling for anden gang inden for en måned

Udgivet den 22-10-2018  |  kl. 12:45  |  
Arkiv: Foto

For anden gang inden for mindre end en måned løfter Jyske Bank sin anbefaling af William Demant Holding, der nu får anbefalingen "køb" mod før "hold".

Det viser en analyse fra banken.

William Demant-aktien er faldet godt 30 pct. siden midten af juli måned, og banken ser nu prissætningen som værende mere attraktiv. Banken forventer ikke markante forskydninger i markedet på kort sigt, selv om der er bekymringer for Boses indtræden på markedet.

Jyske Bank tror, at Bose kan få svært ved at få plads på hylderne hos de etablerede audiologer i USA, da produktet skal overholde gældende lovgivning og sælges via en forhandler med licens.

Aktien i William Demant Holding er den seneste måneds tid faldet godt 15 pct. - blandt andet på grund af generelt mismod i det danske aktiemarked - oven på nyheden om at amerikanske Bose har fået godkendt et produkt, der formentlig passer ind i den nye "over the counter"-kategori (OTC), der er på vej i USA.

Det ser Jyske Bank, som en risiko på længere sigt, da det kan trække nye spillere ind på markedet, hvilket kan medføre øget prispres - men muligvis også udvide markedet.

- Den nye kategori vil primært henvende sig til hørehæmmede med et svagt til moderat høretab, hvor penetrationen i dag er meget lav. Vi ser derfor en mulighed for at salget af høreapparater i håndkøb, der formentlig vil blive solgt til markant lavere priser, vil være i stand til at udvide markedet - noget som industrien har kæmpet med i en årrække, fremgår det af analysen.

Mandag formiddag koster en aktie i William Demant Holding 214 kr., hvilket er 0,5 pct. højere end fredagens lukkekurs men 15 pct. under niveauet fra en måned siden.

/ritzau/FINANS

Patrick Solberg

Tags:  Research❯  Shares❯  Upgrade❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,63%
 
22:00:01

 
8,42%
 
17:00:01

 
4,59%
 
22:00:01

 
2,02%
 
17:00:01

 
1,51%
 
17:00:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder