Fremtidens energikilde - succes for dansk bølgeenergi

Udgivet den 17-12-2020  |  kl. 07:50  |  

Wavepiston når sit investeringsmål 21 dage før deadline - du kan også blive medejer af i dansk bølgeenergi.

 

Med 21 dage tilbage af crowdfunding kampagnen på platformen Seedrs er Wavepiston allerede i mål i forhold til den oprindelige forventning. 

Målet har været at rejse minimum 2,000,007 Euro (14,899,503.70 DKK ved kurs 7.4497).
 
Her og nu har 714 investorer bidraget med 2,014,656 Euro.
 
Du kan også investere i Wavepiston's crowfunding - klik her og lær mere

 

 
Wavepiston står foran gennembrud på bølgeenergi og åbner for nye investorer via crowdfunding
 
Wavepiston - se video og lær om bølgeenergi og selskabets forretningspotentiale
 
I november kom EU-Kommissionen med  en strategi for udnyttelse af havenergi. En del af planen er at fremskaffe 40 GW kapacitet fra havenergi i 2050, og dette mål skal bl.a. nås gennem 10 demonstrationsprojekter i stor skala i 2025.
 
Danske Wavepiston fra Helsingør satser på at være en stærk spiller i denne fremtid. Vi har netop sat vores første fuldskala system i vandet på Gran Canaria, hvor vi skal demonstrere, at de lovende resultater fra vores forsøg også holder stik i fuld skala. Vi har hidtil vist, at vi kan reducere prisen på elektricitet og afsaltet vand til det halve af, hvad det koster i dag (ø-samfund der primært får deres energibehov dækket via dieselgeneratorer). De resultater har vi opnået i succesfulde forsøg i skala 1:9 og 1:2, hvor systemet bl.a. har klaret 12 meter høje bølger i Nordsøen.
 
Wavepiston forventer at gå fra den nuværende udviklings- og demonstrationsfase til den kommercielle fase i løbet af de næste to år. Vi har en række private investorer ombord, ligesom virksomheden er støttet gennem EU. For at finansiere den næste afgørende fase står vi desuden foran at rejse yderligere kapital gennem crowdfunding.
 
Wavepistons crowdfunding kan du også investere i via platformen Seedrs


 

Der er generelt store forventninger til den samlede industri for havenergi.

  • Ocean Energy (al hav-energi, både bølger og tidevand) kan i 2050 dække 10 % af Europas nuværende behov for elektricitet, svarende til det årlige energibehov i 94 millioner europæiske hjem.
  • Bølgeenergi kan skabe 400.000 grønne job i Europa i 2050 og konvertere udgående job inden for sort energi og marineindustri til grønne job på havet.
  • Med en accelereret politisk fremdrevet markedsudvikling inden for bølgeenergi kan danske og europæiske virksomheder dominere et forventet globalt marked på op mod 400 mia. kr. årligt.

Lær mere om WavePiston's forretning

Udgivet af: NPinvestordk