Gør en velsmagende investering

Udgivet den 25-03-2021  |  kl. 10:00  |  

 

Ikke alle investeringer giver et økonomisk afkast. Der findes den type af investering, som primært er til glæde og gavn for det gode liv og som giver et afkast - af den velsmagende slags.

For de fleste vil en investering i vin, handle om at købe en kasse Cru Bordeaux eller Bourgogne en primeur og så lade den ligge i kælderen de næste 10-15 år. I håb om at salgsværdien stiger med en 10-15% årligt, hvilket ikke er uset de seneste år.

Der findes dog også andre former for investering i vin. Investeringer som giver afkast med det samme og som kan både duftes, smages og mærkes i kroppen - såfremt den bruges korrekt. En Feinsmecker er en person som kender til det gode i livet om som sætter pris på kvalitet. Med 6 flasker af Feinschmeckerens favoritter, er der vin til både krogmodnet steak, braiseret kød og til en omgang stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler.

 

Pakken indeholder:

Canonica A Cerreto, Chianti Classico Riserva 2014

 

Charmerende rødvin fra Chianti som passer eminent i et køkken hvor du har styr på din pizzadej, selv koger tomatsaucen og hvor raviolierne fyldes med svampe og riocottaost - Klassisk toscansk vin til klassisk Italiensk mad.

Bestil pakken her

Marco Abella, Loidana 2018

 

Priorat er kendt om som noget at det mest eksklusive, inden for spansk vin - med 'Loidana' kan du selv smage hvorfor. Det er kompleks og fyldig rødvin som passer godt til hjemmelavet tex mex eller en helstegt kylling med krydret tilbehør.

Bestil pakken her

 

"Lille indskud, stort afkast på smagen"

 

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2017

 

100% Tempranillo i klassisk spansk stil. Det er potent rødvin med duft af egetræ og fad, kraftig smag af røde bær og bløde tanniner - en helt igennem storslået oplevelse for grillentusiaten, som elsker et stykke Bouef Onglet med grillet spidskål og sauce på brunet smør.

Bestil pakken her

Marco Abella, Loidana 2018

 

Mitolo Wines, Jester Shiraz 2017
Kompromisløs kvalitet fra den anerkendte, australske vinmager, Ben Glaetzer. Det er rødvin for voksne mænd (-og kvinder) som tager deres krogmodnede steak saftig og deres rødvin intens. Mørk og elegant Shiraz i imponerende balance.

Bestil pakken her

 

"En investering omkring de 13% pr. flaske"

 

Aia Vecchia, Lagone 2018

 

Italiensk storfavorit hvor kvaliteten langt overstiger prisniveauet. Her får du rødvin fra Toscanas solbekinnede vinmarker, som giver saftig og frugtfuld vin til alle former for kødretter - herunder også vores nationalspise: stegt flæsk.

Bestil pakken her

Quinta das Carvalhas Touriga Nacional 2016

Stærkt undervurderet og derfor høj kvalitet i forhold til prisen - portugisisk rødvin er bedre end sit rygte, og denne her udgave vil i en blindsmagning, let blive forvekslet med en af de helt store vine fra Rhone. Nyd den til okse- eller lammesteg.

Bestil pakken her

 

Pakken indeholder en flaske af hver vin - som ikke er de billigste i sortimentet - men dem hvor du, for en maginalt højerer pris, får mærktbart mere smag og kvalitet for pengene. Kursen på en pakke med feinmeskerens favoritter står i 599 kr. og afkastet vil med sikkerhed være store smagsoplevelser, som langt overstiger udgiften.

Bestil pakken her

 

Udgivet af: NPinvestordk