B&O's aktiekurs er steget med 30 pct. siden regnskab

Udgivet den 17-01-2020  |  kl. 15:41  |  
Arkiv: Foto

Bang & Olufsens aktie fortsætter fredag de seneste dages kursridt og er siden tirsdagens regnskab for andet kvartal, som var på linje de forventninger, som selskabet nedjusterede til i december, nu steget 30 pct.

Det er en udvikling, som investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet betegner som "bemærkelsesværdig", men som han fremhæver to mulige årsager til.

- Det mest sandsynlige er, at stigningen enten skyldes inddækning af tidligere short solgte positioner, og/eller at der er spekulationer om, at Bang & Olufsen vil blive opkøbt.

- Uanset hvad der er årsagen, er stigningen meget bemærkelsesværdig og kan skyldes en kombination af ovenstående, samt at en større investor håber/tror, at aktien er faldet for meget, skriver Per Hansen i en kommentar.

Fredag ved 15.30-tiden ligger B&O-aktien 4,7 pct. højere i 45,22 kr. mod en kurs på lige under 35 kr., inden selskabet tirsdag morgen offentliggjorde sine tal for andet kvartal.

B&O har i løbet af de seneste 13 måneder nedjusteret forventningerne fire gange, hvor den seneste nedjustering kom i december.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder