Internationale avisuddrag med Yum Brands, Airbnb og GM

Udgivet den 31-03-2020  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

MACY'S, GAP OG KOHL SENDER TUSINDER PÅ ORLOV

Beskæftigelseskrisen, som udbruddet af coronavirus, har skabt, blev mandag dybere. Titusinder af amerikanske medarbejdere hos virksomheder som Macy's, Gap og Kohl er blevet midlertidigt afskediget. (MACY'S, GAP AND KOHL'S PUT THOUSANDS ON LEAVE)

YUM BRANDS REJSER 600 MIO. DOLLAR I DEN FØRSTE JUNK BOND-UDSTEDELSE I UGEVIS

Yum Brands, der står bag fastfoodkæder som KFC, Taco Bell og Pizza Hut, er blevet det første selskab i junk bond-klassen, der har skaffet kapital fra obligationsinvestorer, siden udbruddet af coronavirus satte en stopper for udstedelserne i begyndelsen af marts. (YUM BRANDS RAISES 600 MIO. DOLLARS IN FIRST JUNK BOND ISSUE IN WEEKS)

AIRBNB LOVER AT DÆKKE VISSE OMKOSTNINGER FOR VIRUSAFLYSNING

Airbnb betaler 250 mio. dollar til dækning af nogle af omkostningerne ved aflysninger på grund af coronavirus. Selskabet kæmper for at forhindre, at værterne forlader platformen. (AIRBNB PLEDGES TO COVER SOME VIRUS CANCELLATION COSTS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

USA UDVIDER NEDLUKNING EFTER AT VIRUS PRESSER HOSPITALER

Amerikanerne forbereder sig på en langvarig nedlukning, og New York udvider plejekapaciteten for patienter, mens en fortsat bølge af bekræftede nye coronavirustilfælde har bragt USA op på næsten 160.000 smittede. (U.S. EXTENDS SHUTDOWNS AS VIRUS STRAINS HOSPITALS)

JUSTITSMINISTERIET UNDERSØGER PARLAMENTARIKERE FOR MULIG INSIDERHANDEL

Det amerikanske justitsministerium har igangsat en undersøgelse af, om parlamentarikere handlede værdipapirer baseret på fortrolige orienteringer, som de modtog forud for markedsuroen forårsaget af coronapandemien. (DOJ INVESTIGATING LAWMAKERS FOR POSSIBLE INSIDER TRADING)

GM KRITISERET FOR VENTILATORPRODUKTION

Da præsident Trump i sidste uge kritiserede General Motors bestræbelser på at fremstille ventilatorer, måbede ledelsen. GM begyndte at samarbejde med en ventilatorvirksomhed et par uger inden og har allokeret mere end 1000 ansatte til opgaven. (GM HUSTLES TO PUMP OUT VENTILATORS)

THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

NEW YORK-MYNDIGHEDER UNDERSØGER ZOOM'S PRIVATLIVSPRAKSIS

I takt med at videokonferenceplatformen Zooms popularitet er steget, har selskabet kæmpet med at løse en række privatlivsdata- og sikkerhedsproblemer. (NEW YORK ATTORNEY GENERAL LOOKS INTO ZOOM'S PRIVACY PRACTICES)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

EASYJET RYSTET EFTER AT GRUNDLÆGGER TRUER MED AT FYRE DIREKTØRER

Grundlægger og hovedaktionær i Easyjet, Sir Stelios, har truet med at fyre selskabets direktører, medmindre de annullerer en 4,5 mia. pund flyordre hos Airbus. (MAYDAY AT EASYJET AS STELIOS THREATENS TO SACK DIRECTORS)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

OLIEPRISERNE KAN BLIVE NEGATIVE NÅR VERDEN LØBER TØR FOR LAGERPLADS

Olieprisen kan blive negativ, hvis efterspørgslen fortsætter kollapset. Hvis drift af oliebrønde ikke længere er rentabel, kan producenter blive tvunget til at betale for at slippe af med olien, da det er billigere end at lukke brøndene. (OIL PRICES COULD TURN NEGATIVE AS WORLD RUNS OUT OF STORAGE)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

KAMPEN OM OLIE ER LANGT FRA FORBI

Siden Rusland og Saudi-Arabien opgav en fælles handlingsplan som følge af lavere efterspørgsel i kølvandet af coronapandemien, er olieprisen faldet til det halve. (DER KAMPF UMS ÖL IST NOCH LANGE NICHT VORBEI)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TOYOTA STOPPER AL PRODUKTION I EUROPA PÅ GRUND AF CORONAVIRUS

Toyota vil midlertidigt stoppe arbejdet på alle bilfabrikker i Europa og Rusland i et forsøg på at bekæmpe spredningen af coronavirus. (TOYOTA TO HALT ALL PLANTS IN EUROPE DUE TO CORONAVIRUS)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

SHANGHAI OVERHALER HONG KONG SOM VERDENS STØRSTE BØRSINTRODUKTIONSMARKED

Shanghai har overhalet Hongkong som verdens største marked for børsnoteringer. Men meganoteringer senere på året kan hjælpe Hongkong til et comeback. Hong Kong Stock Exchange er nu på sjettepladsen på verdensplan. (SHANGHAI OVERTAKES HONG KONG AS WORLD'S TOP IPO MARKET)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯