ISS-aktien får medvind efter stor udenlandsk ordre

Udgivet den 18-01-2018  |  kl. 11:20  |  

Fremtiden synes lysere for ISS, efter at servicekoncernen de seneste uger har vundet kontrakter, der understøtter væksten i de kommende år.

Det vurderer flere finanshuse på bagkant af onsdagens ordre hos ISS, der offentliggjorde en større aftale med et unavngivent selskab i føde- og drikkevareindustrien.

- ISS' ordreindgang tyder på mere stabile udsigter for indtjeningen og en stabilisering af aktiekursen i midten af 2018 frem mod et stærkt comeback i 2019, skriver Kepler Cheuvreux i en analyse ifølge Bloomberg News.

Det franske finanshus fremhæver også en servicekontrakt med Deutsche Telekom, som starter næste år.

ISS-aktien satte rekord i maj sidste år i 286,30 kr. og har siden været på retur - blandt andet i forlængelse af en tabt kontrakt hos amerikanske HP Inc. - men en tykkere ordrebog kan vende den udvikling.

- En stærkere base (af kontrakter, red.) bør hjælpe aktiekursen i tolkningen af, at de bedre tider ligger foran, skriver Kepler Cheuvreux, der har en købsanbefaling af aktien.

Den dugfriske kontrakt med den ukendte føde- og drikkevarekoncern er på fem år og vil beskæftige godt 2000 medarbejdere.

Kepler Cheuvreux og Alm. Brand vurderer, at kontrakten giver 0,5 pct. organisk vækst på toplinjen hos ISS.

- Vi ser endnu en stor kontrakt understøtte vores holdning om, at ISS markant vil overgå de seneste års og konkurrenternes vækst de kommende år, skriver aktieanalytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand i en kommentar.

I sidste uge kunne ISS fortælle, at det havde forlænget en kontrakt med HP Enterprise, der tidligere er blevet anslået til en værdi på omkring 1 pct. af ISS' omsætning.

Mens både Kepler Cheuvreux og Alm. Brand ser positivt på aktien, har franske Exane BNP Paribas ifølge Reuters torsdag sænket anbefalingen af aktien til "underperform" fra "neutral".

ISS-aktien stiger torsdag 1,2 pct. til 241,80 kr.

/ritzau/FINANS

Aske Muff

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,67%
 
13:09:01

 
4,11%
 
18/07/19

 
3,65%
 
13:09:01

 
3,06%
 
13:09:01

 
1,28%
 
13:09:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder