Medicogigant giver indtjeningsprognosen et marginalt løft

Udgivet den 19-11-2019  |  kl. 13:09  |  

Det irske medicoselskab Medtronic har aflagt regnskab for det forskudte andet kvartal, hvor salg og indtjeningen er lidt bedre end ventet, og yderligere får indtjeningsprognosen et lille løft.

Det skriver Bloomberg News.

Medtronics salg steg 3 pct. i andet kvartal til 7,71 mia. dollar, hvilket er lidt over analytikernes forventning på 7,66 mia. dollar. Den justerede indtjening per aktie blev på 1,31 dollar, hvilket også er lidt over analytikerkonsensus på 1,28 dollar.

For helåret får den justerede indtjeningsprognose per aktie et marginalt løft til 5,57-5,63 dollar fra tidligere ventet 5,54-5,60 dollar. Her ventede analytikerne 5,56 dollar. Forventningerne til den organiske vækst fastholdes på 4 pct. Medtronic venter, at salgsvæksten vil accelerere i andet halvår i forhold til første halvår.

Medtronic er en af verdens største medicoselskaber med en markedsværdi på mere end 149 mia. dollar. Selskabet har lovmæssig adresse i Irland, men drives fra Fridley i Minnesota.

Novo Nordisk har et samarbejde med Medtronic om at forsøge at kombinere data fra Novos insulinpenne med et overvågningssystem fra Medtronic. Det skal gøre overvågningen af primært blodsukkerniveauet nemmere for diabetikere.

/ritzau/FINANS

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Report❯  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder