Tryg/CEO: Vi er meget optimistiske for 2019

Udgivet den 22-01-2019  |  kl. 08:15  |  

Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe, ser optimistisk på udviklingen for selskabet i 2019, efter at forsikringskoncernen afsluttede det forgangne år med et rekord højt antal kunder, og samtidig kan glæde sig over stigende kundeloyalitet og kundetilfredshed.

Endvidere kommer tilkøbte Alka i 2019 til at indgå i resultaterne for hele året, og der ventes også en positiv effekt for prisforhøjelser i Trygs norske industriforretning, hvor resultaterne har haltet.

- Med rekord for antal kunder, kundeloyalitet og kundetilfredshed, så har vi et super stærkt fundament at bygge videre på ind i 2019. Jeg tror, at vores privat- og erhvervsforretning kommer til at fortsætte med en meget stærk udvikling, siger Morten Hübbe i et interview med Ritzau Finans.

Han tilføjer dertil, at Alka kommer ind med 12 måneders resultater i 2019, hvor det i 2018 kun indgik i resultaterne for november og december.

- Samtidig er vi i fuld gang med at arbejde med priserne på vores industriforsikringer i Norge for at styrke den del af forretningen, så vi er meget optimistiske, siger Morten Hübbe.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder